Markise Markilux 1600

Markilux 1600

Markilux 1600 terrassemarkisen vandt fuld fortjent prisen IF Product Design Award, for sin halvkassettes harmoniske halvcirkulære design. Kombinationen af formskøn udførelse og unik teknik har gjort denne markise til en bestseller for den kræsne markisekunde. Smuk halvkassette med elegant frontprofil i aluminium. Det unikke gasfjedersystem sikrer ekstra spænding på markisedugen, også selv om markisen kun er rullet halvt ud. Bærerør i 85 mm stål og robust frontprofil i aluminium, gør denne markise meget stabil. Desuden udrustet med indbygget børster som rengør for det værste snavs når markisen kører ind. En speciel mekanisme i selve kassettekonstruktionen gør at frontprofilen altid slutter helt tæt.

Priseksempel 400x300

Fra 39.500,-

Prisgaranti

Mål

Max 710x400 cm

Udvalgt egenskab

Stor og vindstabil

Når du skal have det fulde ud af størrelse og design

Mx-1600 er en stilren halvkassettemarkise, som med sine organiske designegenskaber og drejelige dækplade, vil pryde enhver terrasse og balkon. Den dynamiske drejelige dækplade giver et twistligt indtryk af at markisen er en helkassette-markise. Mx-1600 er særlig velegnet til at give skygge på større områder, taget i betragtning af den maksimale bredde på 7,1 meter kombineret med et udfald på op til 4 meter. Når markisen køres ind, sørger den drejelige dækplade for, at markisens forbom kører helt i, og lukker markisen tæt, hvilket beskytter dugen sikkert for regn. Mx-1600 vil forblive åben nedefra, hvilket giver dig en stemning af din valgte dugs udtryk.

Prisvindende design

Halvkassettemarkise-familien, som MX-1600 er en del af, er en vidunderlig kombination af den åbne markise og helkassettemarkisen – ja, faktisk er denne model en kombination af det bedste fra begge verdener. Med sin fulde størrelse, kan markisen blive helt op til 28,4 kvadratmeter, og den unik at se på, når den fuld kørt ud. Kassetten måler 22,3 cm fra top til bund, hvilket udsmykker enhver terrasse med dens smukke, prisvindende, halvcirkulære design.

Innovative komponenter

Når tysk kvalitet udmønter sig

Mx-1600 besidder ikke kun et smukt design, men også en topkvalitet, hvor der er tænkt over, hvordan eneste komponent bidrager bedst muligt til markisen i sin helhed. Foldearmene er udstyret med to rustfri stålkæder, som sørger for en bærekraftig konstruktion i armene. Hele markisekonstruktionen, inklusive arme og front, er fremstillet af aluminium.

Ekstraordinære kræfter i et højteknologisk design – bionic tendon

Hvis du vil tage din Mx-1600 til det næste niveau, så kan du vælge at få armene med det unikke bionic tendon. Herved erstattes leddene i armene fra stålkæder til et ekstremt holdbart materiale lavet af højteknologiske fibre, som giver lav friktion og som tilmed er lydløse. Bionic tendon er en fantastisk detalje, som forbedrer både holdbarhed og udseende. Vælger du din markise med bionic tendon, får du i øvrigt tyve års garanti på armene, i stedet for de standard fem år.

LED line i armene

Du kan i din Mx-1600 få integreret en luksuriøs LED-line langs foldearmene, som sikrer en hyggelig aften under markisen. Lysstyrken kan dæmpes og derved kontrolleres til en passende stemning.

Integrer shadeplus

Det er muligt at få Mx-1600 med det unikke shadeplus. Herved får du integreret en markisedug i forbommen, som kan rulles lodret ned, og beskytte mod en lavtstående sol, samt nysgerrige blikke.

Et enestående farveudvalg

Til din Mx-1600 kan du vælge mellem flere hundrede forskellige farver og mønstre. Som standard kan du vælge mellem 7 forskellige stelfarver. Det er yderligere muligt at vælge netop den specielle RAL-farve du ønsker til stellet.

Modstandsdygtig i jævne og friske vinde

Mx-1600 er en kraftfuld markise, som er yderst vindstabil og stærk. Tilsvarende vores andre markiser fra Markilux kan Mx-1600 klare vindmodstande helt op til klasse 2. Den kan derfor håndtere vindhastigheder til op mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Den perfekte solafskærmningsløsning for større arealer

Mx-1600 kan kobles sammen med andre markiser af samme model, hvilket er smart løsning, da mange nyere boliger har store terrasser og vinduespartier. Herved kan man stadig sørge for skygge med en løsning, hvor alt matcher og harmonere.

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

Hvis du er til maksimal komfort, kan du med Mx-1600 nemt styre din markise med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Som en ekstra hjælp til at undgå skader, kan du tilføje en sol- og vindsensor eller en rystesensor. Disse hjælper dig med at styre markisen afhængigt af vejret.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?