Markise Markilux 730

Markise Markilux 730

Elegant vinduesmarkise som er både fleksibel og stabil. Markilux 730 er med indbygget gasfjedersystem, som holder dugen udspændt. Modellen findes med enten rund eller firkantet kassette, så du kan vælge netop dét design, som passer din stil. Dugen lukkes helt tæt inde i kassetten, med en lille hjælpefjeder i armene, der sikrer at kassetten altid er 100 % lukket, så dugen sidder helt beskyttet.

Størrelse og stabilitet

Markilux 730 passer også godt til større vinduespartier, da modellen kan laves op til 7 meter bred. Det unikke gasfjedersystem medvirker til, at vinduesmarkisen er ekstrem stærk og stabil selv i blæsevejr og udsatte områder. Spændingen på markisedugen ligger i armene, der er forsynet med en gasstøddæmper, der er altid holder dugen stram.

Fantastisk solafskærmning og smuk synlighed

Faldarmene er udstyret med optimerede gasstempler i rustfrit stål, der giver fremragende spænding. Dette medvirker til at markisen er justerbar ned til max 140 grader, og giver en perfekt beskyttelse for solen. En vinduesmarkise med faldarme er en unik og smuk solafskærmning, som matcher perfekt til idylliske områder.

Et enestående farvevalg

Til din vinduesmarkise kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver. Du vælger også blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til dit ønske og dine omgivelser.

Betjening

Markilux 730 fås som standard med motorstyring, således du nemt og enkelt styrer din vinduesmarkise via blot en fjernbetjening for at køre dem op og ned. Vinduesmarkisen kan også fås med manuel styring, hvor du kører markisen op og ned via en traditionel drejestang.

Modstandsdygtig i friske vinde

Markilux 730 er en yderst vindstabil og stærk vinduesmarkise, som klare vindmodstande helt op til vindklasse 2. Den kan derfor håndtere vindhastigheder til op mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?