Markise Markilux 1300

Markise Markilux 1300

Vælg en Markilux 1300 markise og du får en traditionel markisekonstruktion. Anbefales især til boliger hvor tagudhæng giver markisen en naturlig beskyttelse. Markilux 1300 er designet som en traditionel markise, uden kassette. Kraftigt bærerør og dugrulle efter traditionelt princip. Er med indbygget tagrende i forbom og kan tilføjes dækkasse eller skærm for ekstra beskyttelse. Udføres med Sunvas eller Sunsilk Nanoclean dug fra hele sortimentet.

Traditionelt udseende

Med Mx-1300 får du en robust og pålidelig markise, som opfylder alle forventninger til en god markise. Kan fås således du selv kan justere, hvilken hældning markisen skal have for at beskytte dig og dine kære mod solen. Kan vinkles mellem 4 til 85 grader, hvorfor markisen giver dig en kæmpe fordel.

Smuk og enkelt beskyttelse mod solen

Åben markise uden kassette. Dette medfører at du hele tiden kan se den smukke dug, som du har valgt. Markisetypen er bedst velegnet til stedet, hvor den kan monteres under et udhæng, for at beskytte dugen bedst, når markisen er kørt ind. Mx-1300 kan fås helt op til 7 meter bred og med et udfald på hele 4 meter.

Stærke arme

Markisen fås med de velkendte og robuste dobbelte stålkæder, som man har brugt igennem flere år. De dobbelte stålkæder er et kvalitetsstempel, som man ved har en udholdenhed, der holder i mange år.

Skab den rette stemning på terrassen

Mx-1300 kan vælges med LED-lys i armene. Lyset er justerbart, så du kan dæmpe belysningen til den rette stemning på terrassen om aftenen.

Skab mere privatliv

Med MX-1300 kan du tilføje shadeplus, hvilket er et rullegardin i forbommen, som kan rulles ned efter behov. Herved skaber du mere privatliv og slipper for nysgerrige blikke, samt en lavthængende sol på himlen.

Beskyt dugen bedst muligt

Kan vælges med en beskyttelsesplade, som monteres over markiserullen. Denne hjælper til med, at sørge for, at markisedugen beskyttes fra skidt og snavs.

Et farvevalg blandt hundredvis af farver

Til din Mx-1300 kan du vælge mellem flere hundrede forskellige farver og mønstre til dugen. Vælg dertil mellem 2 standardfarver til stellet. Hvis du ønsker en anden stelfarve, kan du vælge præcis den RAL-farve, som du ønsker.

Håndtere den gennemsnitlige danske vind

Selvom Mx-1300 er en åben markise, uden kassette, er det en særlig stærk markise, og står imod vindstyrker op mod vindmodstandsklasse 2. Den kan derfor, i udkørt position, håndtere vindhastigheder op til mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Koble flere markiser sammen

Mange huse har i dag store vinduespartier og terrasser. Derfor er der i højere grad brug for en moderne og funktionel solafskærmning til beskyttelse heraf. Med Mx-1300 får du en særlig markise, som kan kobles sammen med andre lignende modeller. Dette er ganske unikt, da du herved kan holde den samme markisestil, selvom din terrasse er større end, hvad én markise kan tilbyde beskyttelse af.

Fjernstyr din markise

Forøg komforten af markisen ved at få den betjent med fjernstyring. Herved slipper du for den oprindelige drejestang, og kan i stedet fjernstyre din markise med fjernbetjening, app-styring eller stemmestyring. Tilføj også en sol- og vindsensor eller rystesensor, som hjælper til automatisk at kører markisen ind og ud, afhængigt af vejret.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?