Markise Markilux Pergola

Markise Markilux Pergola

Markilux Pergola rangerer i top, når det kommer til beskyttelse mod sol og vådt vejr. Pergola er til dem, som ønsker en markise med stort udfald og elegant design.

Priseksempel 400 x 400 cm

Fra 75.000 kr.

Prisgaranti

Perfekt til

Terrasse & udeservering

Vindstabil

Max bredde

600 cm pr. enhed

Kan kobles

Det specielle ved denne markise, er, at det er en markise uden de velkendte knækarme, men i stedet med sidestyreskinner i begge sider, samt en stolpe i hver side yderst, som fæstnes i jorden. Grundet stolperne er markisen mere vindstabil, og tåler med den rette hældning mere vand end en traditionel markise.

En Pergola markise giver enestående beskyttelse mod sol og vådt vejr til store områder. Dens yndefulde markisesystem besidder et højteknologisk og tiltalende design, som rammer enhver ejers hjerte, når først den står på terrassen.

 

Til storslåede planer, selvom det blæser og er vådt

Pergola markisesystemet er understøttet af to slanke stolper med sidestyreskinner, og giver en generøs skygge på terrassen. Grundet stolperne, som giver en fantastisk robusthed, kan markisens udfald nå helt ud til 6 meter, samt give skygge på et areal op til 30 kvadratmeter. Stolperne som markisen er fæstnet til i fronten, kan hvis ønskes fås som sænkbare. Man kan herved justere på højden af stolperne, enten manuelt eller motoriseret, og derved nemt selv justere hældningen på selve markisen ift. sol og vandafledning.

Optimal beskyttelse; både for dig og markisen

Med en Markilux Pergola har du alle muligheder for at gøre dit yndlingsudendørssted til noget helt unik, og med Pergola har du samtidig et væld af forskellige belysningsmuligheder, stolpeformer, og valg om rullegardin i forbom. Uanset hvor stærkt solen skinner, og selvom der blæser en hård vind, så er Pergola et oplagt valg af markise.

Markisen dug forsvinder helt inde i kassetten, og er nyder derfor godt af en optimal beskyttelse, når den ikke er i brug. Hvis der er noget, som kan virke mere imponerende end denne markises udseende, så er det, hvordan Markilux Pergola fungerer elegant og fejlfrit.

Innovative komponenter

Solide sidestyr og udspændt dug med tracfix

Tracfix sørger for en stram dug, kører nænsomt og let gennem sidestyreskinnerne. Systemet giver et generelt renere udseende for dugen og forbedre vindstabiliteten, da dugene herved kører inde i sidestyreskinnerne lignende et lynlås-system, og derfor ikke efterlader et lufthul mellem skinne og dug.

Hyggelig belysning i aftentimerne

For yderligere komfort til de sene aftentimer, da kan du til din Pergola vælge mellem en lækker hyggelig LED-Line eller de velkendte LED-Spots, som spreder hygge og stemning for alle, der samles under markisen om aften.

Højteknologisk lydsvag motor

Pergola kan fås med en lydsvag motor, hvor motorens lyd er betydeligt reduceret, når markisen køres ind og ud.

Integreret shadeplus

Det er muligt at få Markilux Pergola med det unikke shadeplus. Herved får du integreret en markisedug i forbom, som kan rulles lodret ned, og beskytte mod en lavtstående sol, samt nysgerrige blikke.

Hundredvis af farvemuligheder

Til din Markilux Pergola kan du vælge mellem flere hundrede forskellige farver og mønstre til dugen. Som standard kan du vælge mellem 7 forskellige stelfarver. Det er yderligere muligt at vælge netop den specielle RAL-farve du ønsker til stellet, så du kan få designet din Pergola lige efter dine ønsker.

Modstandsdygtig i hård vind

En Pergola er af gode grunde mere kraftfuld og vindstabil end en traditionel markise. Dette skyldes hele konstruktionen, som den er bygget op omkring med sidestyreskinner, som går fra kassetten og ud til stolperne. Konstruktionen er derfor uden knækarme, men i stedet bygget op på stolperne for enden, som er fæstnet stærkt til jorden. Pergolaen kan derfor klare vinde op mod vindmodstandsklasse 3, hvilket svarer til hårde vinde på op mellem 10,5 og 13,4 meter i sekundet.

Solafskærmning til større arealer

Markilux Pergola dækker arealer op til 30 kvadratmeter. Markisen er derfor særlig velegnet til at sørge for skygge og læ for regn på større arealer. Har du brug for afskærmning til endnu større arealer? Tvivl ej! Pergola kan kobles, og du kan derfor få opsat 2 eller flere efter hinanden, hvilket ikke kun er virkelig funktionelt, men bestemt også elegant og unikt for øjet.

Mærk komforten gennem fjernstyring og automatisering

For optimal komfort styrer du nemt og afslappende din Pergola via fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilslutte en sol- og vindsensor, som automatiserer og hjælper markisen til at undgå skader under dårlige vejrforhold.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?