Lamelgardiner

Lamelgardiner – ikke bare til store vinduer

Moderne lamelgardiner til boligen

Drømmer du om det stilrene og pæne look i stuen? Den funktionelle og smarte afskærmning i køkkenet? Lamelgardiner er et stilbevidst og moderne valg. Denne type gardiner er enkle at se på, nemme at betjene og praktiske i hverdagen. Drej lamellerne for det rette lysindfald og kør dem til side, når du vil have vinduet helt fri. Gardinerne er som skabt til store vinduespartier, men kan tilpasses og bruges til alle vinduesstørrelser.

Moogio har et stort udvalg af tekstiler til lamelgardiner. Fra klassiske desinner til de seneste trend farver og mønstre. Udstyret med fjernbetjening og solautomatik kan du lade tekniken optimere din komfort.

– Skal dine lamelgardiner sidde på en lukket balkon eller i en udestue. Så er det en fordel at vælge glasfiber- eller polyester stof som holder formen rigtig fint selv ved lave temperaturer i vinterhalvåret.

Lone Danielsen, Moogio Hellerup

Moogio tilbyder lamelgardiner i flere flotte designs. Vælg mellem helt klassiske gardiner fra Moogioline eller Luxaflex. Du kan også gå med en mere energismart udgave, hvor lamelstoffet bidrager til et bedre indeklima. Vil du vide mere om produkterne, kan du læse meget mere her på hjemmesiden. Du kan også kontakte os for spørgsmål.

Klassisk lamelgardin til boligens rum

Ethvert vindue i boligen kræver den rette afskærmning. Har du meget store vinduespartier, kan det være svært at finde klassiske gardiner eller persienner, der passer dertil. Finder du dem i den rigtige størrelse, får du alligevel ikke altid det flotteste udtryk. Det kan du få med gardiner i lameldesign.

Lamelgardiner hænger elegant og smukt ned langs vinduet og lader dig afskærme eller åbne op for lyset, som du synes. Lamellerne kan vinkles for lidt lysindfald eller bruges til at lukke helt af for indkig. Lamelgardiner er en absolut moderne løsning, der giver et pænt udtryk i alle boligens rum. Hos Moogio finder du lamellerne i flere smukke nuancer, materialer og med en betjeningsløsning, der matcher dine behov.

Betjen dine klassiske gardiner med snor/kæde, snor/drejestang, kædetræk, betjeningsstang eller gør det yderligere komfortabelt med en motor.

Energismarte lamelgardiner

Hvorfor vælge et energismart lamelgardin? Det skal vi forklare dig. Denne type gardin er fremstillet af et helt specielt slags stof, der blokerer lyset, men som også har en isolerende effekt. De fungerer optimalt hele året rundt – om sommeren lukkes varmen ikke ind og til vinter holdes kulden ude. Det er virkelig smart, og det lader dig bevare et perfekt indeklima når som helst på året. Hvem havde troet, det var muligt med et par lamelgardiner?

Derfor skal du vælge et lamelgardin

Et lamelgardin kan rigtig meget. Det er et populært valg. Det passer ind i en enkel og minimalistisk indretning. Det behøver dog ikke være helt klassisk hvidt, da mulighederne for væv er mange. Du kan fx få et gardin i en mere trendy farve og i et materiale med lidt struktur. Mulighederne er mange, når du køber dit nye lamelgardin hos os.

Vælg lamelgardiner og få:

– Effektiv afskærmning

– Mulighed for at tilpasse lysindfaldet

– En god løsning til store og høje vinduer

– Et gardin der et let at betjene

– Et stilrent udtryk i rummet

Stilrene lameller med flot udtryk

Stilrent skal det være. Det er en del af det nordiske look i mange danske boliger. Det bliver ikke mere enkelt og gennemført end med et lamelgardin. Hvor en persienne eller et rullegardin kan virke meget aflukket, åbner lamellerne op for mere lysindfald. Du kan vinkle dem på skrå, så du afskærmer for indkig, men samtidig får lys ind i rummet. Skal du gøre rent, eller har du brug for at åbne vinduet, kan du rulle dem helt til siden.

Gardinlameller giver luft i rummet

Lamelgardiner løse hænger flot og elegant ved ethvert vindue. De ser nydelige ud både inde og udefra. De er en evig klassiker grundet deres tidløse og enkle look. Du bliver aldrig træt af at se på lamellerne, og de går heller ikke af mode. Bedst af alt giver de følelsen af mere luft i rummet, end store og tunge gardiner gør. De giver et let look, der passer sammen med enhver indretningsstil og enhver type møbler. Tilpas lamellerne til din stil med alverdens nuancer og mønstre.

Skræddersy dine lamelgardiner

Hvad er din lamelgardiner pris? Prisen på gardinerne afhænger af, hvilken type du vælger. Du kan gå med vores klassiske lameller eller vores energibesparende udgave. Begge fås i serierne Moogioline og Luxaflex. Dertil kommer dine egne tilpasninger som størrelse, bredde på lamellerne samt stof og farve.

Book et møde eller kom ind i en af vores butikker for at se nærmere på lamelgardinerne. Når vi ved lidt mere om dine behov, kan vi give dig en pris på dine nye gardiner.