Vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser holder varmen ude

Vælg type:

Screenmarkiser

Faldarmsmarkiser

Screenmarkiser

Stilrene vinduesmarkiser som indrammer dine vinduer giver ikke bare et smart udseende. Fordelene inde i din bolig er klare. Vinduesmarkiser holder varmen ude og beskytter dine møbler mod solens blegende stråler.

Lær mere om screenmarkiser

Faldarmsmarkiser

En faldarmsmarkise er en vinduesmarkise hvor armene sidder fast ned af væggen eller vinduesrammen. I udkørt tilstand står armene 90 grader ud til forbommen, så man har en helt traditionel vinduesmarkise.

Lær mere om faldarmsmarkiser

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Et bredt udvalg af vinduesmarkiser

Med vinduesmarkiser fra Moogio blokerer du for 75-80% af den indvendige varme, hvilket sænker temperaturen i din bolig drastisk. Med sol- og vindautomatik kan du overlade styringen af dine vindues- markiser helt til teknikken. Det er nemt, praktisk og desuden rigtig god økonomi.

Hos Moogio laves vores vinduesmarkiser til dine vinduesmål og øvrige specifikke ønskemål med hensyn til funktion og design.

– Tænk på at rengøre markisen forsigtigt. Anvend ikke højtryksrenser men brug kun en almindelig vandslange. Om sommeren kan du roligt rulle markisen ind, selvom den ikke er helt tør, men i de koldere dele af sæsonen har markisen bedst af at dugen rulles ind når den er tør.

John Hilscher, Moogio Helsingør