Vinduesmarkiser

Visa mer

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Forskellige typer vinduesmarkiser

  Der findes hovedsageligt to forskellige typer af vinduesmarkiser, hvilket er faldarmsmarkiser og screenmarkiser. Faldarmsmarkisen er den type som de fleste kender med arme fastsat på væggen eller vinduesrammen, der i udkørt tilstand står i 90 graders vinkel til forbommen. Det er en enkel løsning og meget effektiv til at afskærme for solens stråler og kan laves med forskellige former for betjening – både manuel og automatisk. Faldarmsmarkiser er en klassisk løsning der giver husets ydre et helt specielt udseende samtidig med, at der skærmes for sol og varme.

  Screenmarkiser er en lidt nyere type af solafskærmning, og de er derfor meget stilrene og moderne. Udover fordelen ved et smart udseende, får man også en komplet solafskærmning der kan bruges når man har brug for det. Screenmarkiserne er stabile, slanke og kompakte, hvilket har stor betydning for husets ydre udtryk og der er naturligvis ingen forstyrrelser indendørs, når man afskærmer med screenmarkiser. De kommer med motorstyring, så vil du køre dem op eller ned gør du blot et tryk på fjernbetjeningen.

   

  Hvilken vinduesmarkise?

  Er du i tvivl om hvilken type vinduesmarkise du bør vælge, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning. Al rådgivning er naturligvis uforpligtende og gratis. Vores vinduesmarkiser er altid skræddersyede, så har du et specifikt ønske eller formål til din markise, hører vi meget gerne om det og finder den bedste løsning.

   

  Markise til vindue

  Vinduesmarkiser er effektive til at holde solens stråler ude og de kan være en ret vigtig faktor for et godt indeklima. En markise til dine vinduer sørger ikke kun for at afskærme for forstyrrende stråler, de sørger også for et bedre klima og lavere temperaturer om sommeren. I stuen kan de afskærme så Tv-skærmen ses tydeligt og klart, og i kontoret afskærmer de på samme måde så computerskærme ikke gøres utydelige af solstråler.

   

  Vinduesmarkiser priser

  Priserne på vores markiser afhænger af forskellige faktorer. Det afhænger af størrelsen på markisen, den valgte type af markise samt tilvalg til markisen. Tilvalg inkluderer ting som motorstyring, specielle materialer osv.

  Du kan altid bestille et uforpligtende besøg af vores gardinbus, og få en snak om, hvilken løsning, der er bedst til dit hjem. Derefter giver vi dig en oversigt og en pris på den valgte løsning. Beslutter du at takke ja til løsningen sørger vi for at måle op, bestille de rigtige mål samt materialer og vi klarer monteringen.

   

  God service og topkvalitets vinduesmarkiser

  Som skrevet afhænger din pris af dit valg af markise, men vores priser er altid gode og de rangerer alt efter hvilken løsning du ønsker. Du kan være sikker på, at vores produkter udføres i høj kvalitet der sikrer mange års brug. Vi er stolte af vores gode service, og vi gør det nemt for vores kunder at udstyre deres hus med vinduesmarkiser ved at sørge for opmåling, bestilling og opsætning.

  Udover vinduesmarkiser har vi også et stort udvalg af terrassemarkiser, tagmarkiser og fritstående markiser. Som landsdækkende franchisekæde med butikker over hele landet, går vi ofte det længere end mange andre, for at vi finder en løsning, som dækker dine behov.