Persienner efter mål

Visa mer

Persienner til ethvert rum

Persienner er ægte klassikere til vinduet. Det er ikke så mærkeligt. Persienner fås i mange forskellige modeller, farver og designs. Dette gør dem velegnede i langt de fleste rum sammen  med mange forskellige interiørstilarter. Ud over at lukke lyset effektivt ud hjælper de med at holde varmen inde, når det er koldt udenfor.

 

Når detaljerne er vigtige

Hos Moogio finder du et stort udvalg af persienner fra nøje udvalgte kvalitetsproducenter. For dem, der vælger persienner fra os, handler det om detaljerne. Alt fra udførelse og konstruktion til  lamelkvalitet og design; hver del bidrager til den skræddersyede kvalitetsfølelse. Derfor hjælper vi også med både rådgivning og montage, så dine persienner får præcis det udseende, du ønsker.

 

Skræddersyede persienner, til alle vinduer i dit hjem

Alle Moogios persienner er skræddersyede. Det betyder, at du kan justere hver detalje i både udseende, dimensioner og funktion. Du undgår også persienner, der er for korte, for brede eller føles “næsten rigtige”. Vores persienner er perfekte, lige fra starten.

Vores medarbejdere vil også hjælpe dig med tips, råd og inspiration undervejs for at finde det udseende og den funktion, der passer bedst til netop dit hjem.

 

Persienner til soveværelser, stue og køkken

Persienner passer lige så godt i soveværelser og  stuer, som i et badeværelse eller i køkkener. I rum med høj temperatur og fugtighed, såsom køkken eller badeværelse, er aluminiumspersienner et godt valg, fordi materialet hverken bliver deformeret eller misfarvet. I mange tilfælde kan man kombinere en persienne med stilfulde gardinlængder eller plisségardiner for at få et moderne, bevidst og funktionelt udtryk. Vi tilbyder naturligvis også alternativer til persienner i form af lameller og  rullegardiner.

 

Hvordan adskiller persienner sig fra andre indvendige gardiner?

Ud over det åbenlyse, det vil sige, at persiennerne har lameller i stedet for stof, er persiennernes faktiske funktion unik. Ved evnen til at indstille lamellerne i forskellige vinkler kan du nemt justere både gennemsigtighed og solafskærmning. Derudover har flere af persiennerne i vores sortiment unikke funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse udseende endnu mere.

Justere lyset med MegaView og VarioFlex

Funktionen “Mega View” indebærer, at lamellerne trækkes sammen to og to, når de åbnes. På denne måde bliver åbningen ekstra stor og giver et mere åbent indtryk.

En anden funktion, kaldet “VarioFlex”, involverer åbning og lukning af gardinet i to sektioner, hvilket betyder, at  persiennerne deler sig. Du vælger, hvor opdelingen skal være. Derefter kan du nemt styre både gennemsigtighed og let afskærmning  på en smart og let måde. Når gardinet er lukket, fungerer det lige som normalt. Du kan læse mere om disse funktioner her.

 

Se vores moderne persienner i butikken

I vores butikker kan du se, hvordan vores forskellige produkter ser ud, og teste forskellige lamelkvaliteter, materialer og kombinationer. Vi tilbyder bambus persienner, træpersienner og aluminiums persienner.

Moogios persienner er lavet og designet ved hjælp af den nyeste teknologi og følger altid et stilfuldt, moderne formsprog. Vores moderigtige persienner opdateres også løbende. Du kan også nemt tilføje motorisering, automatisering og aktivere stemmestyring eller styre dine persienner med fjernbetjening eller app.

Velkommen ind til en af vores butikker for tips, råd og inspiration eller book et gratis hjemmebesøg her. Velkommen til Moogio!