Persienner

Med stilfulde persienner kan du nemt og effektivt regulere gennemsigtighed og lysgennemstrømning i dit hjem

Vælg type:

Aluminiumspersienner

Træpersienner

Aluminiumspersienner

Traditionelle alu persienner findes i et stort udvalg af farver, mønstre og modeller. Hvis det skal være smalle eller bredde lameller i aluminium, klassiske eller frækkere farver, er op til din personlige smag og stil. Hejs op eller ned. Vinkel for at slippe lyset ind. Men persiennen er ikke bare en solafskærmning, det er også en indretningsdetalje som kan forandre et rum præcis som et fag gardiner gør.

Lær mere om aluminiumspersienner

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Træpersienner

En flot træpersienne er en fleksibel afskærmning med de vandrette lameller som enkelt vippes op eller ned – afhængig af hvor meget du vil skærme af. Med træets naturlige karakter opleves et afdæmpet og behageligt lys i rummet uanset om du vælger en lys eller mørk træsort. Træpersienner gør sig bedst i store vinduer hvor de står kørt ned det meste af tiden, så man kan se de flotte trælameller.

Lær mere om træpersienner

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Vælg mellem flere forskellige modeller

Om du er privatperson, boligforening, hotel, kontor eller restaurant betyder ikke noget for vores samarbejde. Vi servicerer en bred vifte af kunder i hele landet privat som erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tale om mulighederne for at få kvalitets persienner på i dit hjem.

Persienner i forskellige materialer

Ligesom vi ikke kun arbejder med en størrelse på solafskærmning, findes der heller ikke kun en materialetype. I vores udvalg finder du forskellige slags. Hvilken type solafskærmning, du skal vælge, er helt op til dig. Du kan vælge mellem træ, aluminium og kombipersienner, som er en kombi af træ og aluminium.

Solens stråler er kærkommen hos de fleste, men den kan også blive for skarp. Hos Moogio kan vi hjælpe med at skærme solen af, ligesom solafskærmning også skærmer af for omverdenen. Det er ikke det eneste, solafskærmning hjælper med. Om vinteren virker de som et ekstra lag glas i vinduet. Kvalitets persienner giver et isolerende lag, og du sparer derfor både på energi og pengepung.

Et varmt lys

Solafskærmning er en klassisk og elegant løsning til dine vinduer. Træpersienner laves med 50 mm brede lameller, hvilket lader meget lys komme ind i rummet. Med træets naturlige karakter opleves lyset som specielt blødt og varmt.

Moogios træpersienner laves med 50mm lameller i lakeret lind eller i ædeltræ. Du kan vælge mellem 20 forskellige træsorter samt farver på stigebånd i flere forskellige bredder. Over- og underlister findes i forskellige udførelser. Kort sagt, du designer dine træpersienner helt efter din stil og smag.

Kontrasten mellem gammelt og nyt

Kombipersienner kombinerer brede lameller i aluminium med over- og underlister i ædeltræ som for eksempel mahogni, kirsebær, furu og el. Vælg perforerede lameller og du får et blødt lysindfald med bevaret udsigt. Findes med brede stigebånd i matchende eller kontrast farver. Enkle og håndlavet kvalitets persienner. En æstetisk og luksuriøs løsning.

Stilrent og moderne

Traditionelle alupersienner findes i et stort udvalg af farver, mønstre og modeller. Om det skal være smalle eller brede lameller i aluminium, klassiske eller frækkere farver, er op til din personlige smag og stil. Vi hjælper dig naturligvis med tips og råd i designet af dine kvalitets persienner.

Naturligvis sørger vi i Moogio for monteringen, hvis du har brug for hjælp. Vil du derimod gerne selv montere dine nye persienner kan det også lade sig gøre. Vores produkter er intelligent konstrueret med smarte beslag, og der medfølger altid tydelige monteringsanvisninger.

Lad os hjælpe dig

Med mere end 60 år i branchen tilbyder vi et af markeds største udbud af solafskærmning i flere forskellige prisklasser. Vi leverer solafskærmning indvendig og udvendig til hele hjemmet. Kontakt os for at finde den rette løsning til og få dine vinduer til af emme af kvaliteten.

Er du i tvivl om, hvilken form for solafskærmning, der egner sig bedst til dit hjem? Så fortvivl ikke. Vores professionelle team står altid til rådighed med et godt tip. Vi kommer gerne ud til dig, så vi kan se dine vinduer og danne os et indtryk af, hvad der er bedst. Få gratis og uforpligtende rådgivning i dit eget hjem. Du er også altid velkommen i en af vores butikker.

– Ved at kører persiennerne ned om natten om vinteren kommer disse til at virke som et isolerende lag glas i vinduet. Målinger viser at en nedrullet persienner på et 2-lags glas, isolerer næsten lige så godt som et 3-lags glas, hvilket sparer på både energi og pengene.

Tichael Christiansen, Moogio Odense

Persienner til ethvert rum

Persienner er ægte klassikere til vinduet. Det er ikke så mærkeligt. Persienner fås i mange forskellige modeller, farver og designs. Dette gør dem velegnede i langt de fleste rum sammen med mange forskellige interiørstilarter. Ud over at lukke lyset effektivt ud hjælper de med at holde varmen inde, når det er koldt udenfor.

Når detaljerne er vigtige

Hos Moogio finder du et stort udvalg af persienner fra nøje udvalgte kvalitetsproducenter. For dem, der vælger persienner fra os, handler det om detaljerne. Alt fra udførelse og konstruktion til lamelkvalitet og design; hver del bidrager til den skræddersyede kvalitetsfølelse. Derfor hjælper vi også med både rådgivning og montage, så dine persienner får præcis det udseende, du ønsker.

Skræddersyede persienner, til alle vinduer i dit hjem

Alle Moogios persienner er skræddersyede. Det betyder, at du kan justere hver detalje i både udseende, dimensioner og funktion. Du undgår også persienner, der er for korte, for brede eller føles “næsten rigtige”. Vores persienner er perfekte, lige fra starten.

Vores medarbejdere vil også hjælpe dig med tips, råd og inspiration undervejs for at finde det udseende og den funktion, der passer bedst til netop dit hjem.

Persienner til soveværelser, stue og køkken

Persienner passer lige så godt i soveværelser og stuer, som i et badeværelse eller i køkkener. I rum med høj temperatur og fugtighed, såsom køkken eller badeværelse, er aluminiumspersienner et godt valg, fordi materialet hverken bliver deformeret eller misfarvet. I mange tilfælde kan man kombinere en persienne med stilfulde gardinlængder eller plisségardiner for at få et moderne, bevidst og funktionelt udtryk. Vi tilbyder naturligvis også alternativer til persienner i form af lameller og rullegardiner.

Hvordan adskiller persienner sig fra andre indvendige gardiner?

Ud over det åbenlyse, det vil sige, at persiennerne har lameller i stedet for stof, er persiennernes faktiske funktion unik. Ved evnen til at indstille lamellerne i forskellige vinkler kan du nemt justere både gennemsigtighed og solafskærmning. Derudover har flere af persiennerne i vores sortiment unikke funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse udseende endnu mere.

Justere lyset med MegaView og VarioFlex

Funktionen “Mega View” indebærer, at lamellerne trækkes sammen to og to, når de åbnes. På denne måde bliver åbningen ekstra stor og giver et mere åbent indtryk.

En anden funktion, kaldet “VarioFlex”, involverer åbning og lukning af gardinet i to sektioner, hvilket betyder, at persiennerne deler sig. Du vælger, hvor opdelingen skal være. Derefter kan du nemt styre både gennemsigtighed og let afskærmning på en smart og let måde. Når gardinet er lukket, fungerer det lige som normalt.

Se vores moderne persienner i butikken

I vores butikker kan du se, hvordan vores forskellige produkter ser ud, og teste forskellige lamelkvaliteter, materialer og kombinationer. Vi tilbyder bambus persienner, træpersienner og aluminiums persienner.

Moogios persienner er lavet og designet ved hjælp af den nyeste teknologi og følger altid et stilfuldt, moderne formsprog. Vores moderigtige persienner opdateres også løbende. Du kan også nemt tilføje motorisering, automatisering og aktivere stemmestyring eller styre dine persienner med fjernbetjening eller app.

Velkommen ind til en af vores butikker for tips, råd og inspiration eller book et gratis hjemmebesøg her. Velkommen til Moogio!