Tilvalg og Motorisering

Visa mer

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Shadeplus

  Shadeplus er rullegardiner til markiser, som fås i forskellige materialer, der blokerer for de farlige direkte UV stråler solen udsender. Det modvirker samtidig også høj temperatursamling i rummet. Vælger man et Shadeplus rullegardin skærmes der ikke kun mod solens stråler, men også mod nysgerrige blikke. Det elegante design er med til at skabe privatliv og en hyggelig atmosfære, og de er af højeste kvalitet som kan holde mange år frem.

  Vi lægger vægt på, at vores kunder får mest ud af deres haver/terasser, og vi ønsker at skabe de mest optimale forhold for et hyggeligt og skønt udeliv. En markise med rullegardin kan forlænge ude-sæsonen, samt give behagelig skygge om sommeren – den perfekte måde at forsøde den danske sommer og sensommer på.

  Alle vores markiser og Shadeplus rullegardiner er naturligvis lavet i stof, der er modstandsdygtigt overfor regn, og alt efter hvilken model man vælger, er der forskellige løsninger i forhold til nedløb af regnvand. Rullegardinet monteres i forbommen, som ligesom resten af rammen på markisen består af aluminium. Stoffet fås i forskellige designs, så lad os endelig finde det rigtige look til dit ønske.

  De forskellige længder på rullegardinet giver dig mulighed for at vælge, om gardinet skal skærme for hele fronten eller blot den øverste del hvor solen rammer, og med en eller to sidemarkiser kan man lukke helt af for alle sider. Vælger man et klart/gennemsigtigt rullegardin har man stadig mulighed for at kigge ud, uden at vind og regn kommer ind. Det er en rigtig god løsning til restauranter, hvor potentielle gæster stadig vil kunne se stemningen og atmosfæren i restaurantens udeareal når de går forbi.

  Som skrevet kan rullegardin i forbom være en løsning til at skærme på solsiden af dit hus. Brug dit Shadeplus rullegardin til at afskærme for generende lys indendørs i eksempelvis kontoret, stuen eller soveværelset. Med en markise og rullegardin kan du skabe et mere behageligt indeklima, der sørger for at holde temperaturen nede. Det kan samtidig også medvirke reducerede gener ved blænding fra solen på computerskærmene på kontoret.

  Kontakt os for vejledning

  Nord-, syd-, øst- eller vestvendt terrasse? Det er egentlig underordnet, for vi ved, at vores produktkatalog dækker alle behov for afskærmning.

  Tag endelig kontakt hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med køb af markiser og rullegardiner. Vi hjælper meget gerne til med at finde den allerbedste løsning til dig. For kontakt udfyld da vores kontaktformular nederst på siden eller skriv en mail, og vi vender tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde det helt rigtige.

  Moogio har butikker flere steder i landet, så find den by, der er tættest på dig og kig ind for en snak om dit behov, og se nogle af vores løsninger. Se listen over vores butikker i landets største byer nederst på siden. Vi kan også tage en tur ud til din lokation og tage en snak om dine muligheder. Vi har et bredt produktsortiment, der indeholder en lang række produkter indenfor afskærmning, så vi er sikre på at vi har den rette løsning til dit behov.