Partners

Stort sortiment af kvalitetsprodukter fra vores leverandører

I vores sortiment af både indvendig og udvendig solafskærmning finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra udvalgte leverandører. Nedenfor ser du et udvalg af vores samarbejdspartnere. Du kan klikke dig videre til deres respektive hjemmesider for yderligere information og inspiration.

Markilux

Markilux er en tysk markiseproducent, der producerer markiser af højeste kvalitet og design. Det har været en af ​​de dominerende leverandører på markisemarkedet siden starten i 1972. Designet af Markilux produkterne er tidløst, her finder du både trendy og klassiske stofkollektioner, samtidig med at markiserne er i top hvad angår innovation og sikkerhed. Funktionalitet er vigtig, forteltene er produceret i materialer, der opfylder de højeste standarder for at sikre en lang og problemfri brug. Vi er meget glade og stolte over at være forhandler af Markilux populære produkter af høj kvalitet.

Læs mere på Markilux hjemmeside.

Luxaflex

Luxaflex er en af ​​vores kvalitetsleverandører af indendørsprodukter. Luxaflex er en del af Hunter Douglas Machinery Corporation og har været på markisemarkedet i Europa siden 1951. Skræddersyede og skræddersyede Luxaflex-produkter liver dit hjem op – de slipper den helt rigtige mængde dagslys ind og isolerer effektivt mod både varme og koldt. Smukt design, smarte styresystemer og højkvalitetsstoffer kendetegner alle Luxaflex produkter og får dig til at føle, at du virkelig har truffet det perfekte valg til dit hjem. Luxaflex tilbyder også en bred vifte af innovative styresystemer, der forenkler og forbedrer børns sikkerhed. Du har fuld valgfrihed – alt fra deres prisvindende SmartCord- og LiteRise-systemer til fuldt motoriserede systemer.

Læs mere på Luxaflex hjemmeside.

Pagunette

Pagunette A/S blev startet i Slagelse i 1960 og er i dag en af ​​Skandinaviens førende leverandører af kvalitetstekstiler til boliger og offentlige miljøer. I deres sortiment er der et stort udvalg af kvalitetstekstiler til gardiner og interiørdetaljer. Pagunette-stofferne er meget populære hos vores kunder, og vi er meget stolte af at være forhandler i både Danmark og Sverige.

Læs mere på Pagunettes hjemmeside.

Soliday

Vi er stolte af at kunne tilbyde specialfremstillede solsejl fra det østrigske mærke Soliday, kendt for innovative løsninger, moderne design og materialevalg af høj kvalitet. Solsejl i en kvalitet for sig.

Læs mere på Solidays hjemmeside.

Glatz

Swiss Glatz er en af ​​verdens førende producenter af parasoller og har leveret kvalitet i 125 år. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder deres populære udvalg af parasoller med høj sans for design, fantastisk kvalitet og innovativt materialevalg.

Læs mere på Glatz hjemmeside.

Somfy

Vi er stolte forhandlere af Somfys udvalg af løsninger til smarte hjem.

Læs mere på Somfys hjemmeside.