Vores Moogio-butikker

Vejle

Vi har lavet gardiner og markiser i Vejle de seneste 10 år og tidligere haft butik i Vestergade. Nu drives Vejle fra vort store showroom i Kolding, hvor der er masser af ting at komme og kigge på. Det er køreturen værd og vi ligger i den nordlige ende af Kolding, på Vejlevej 364, kun 10 minutters kørsel fra Vejle syd.

Kontaktoplysninger

Vejlevej 364
6000 Kolding

Tel: 20291788
vejle@moogio.dk

Åbningstider

Ring gerne for uforpligtende hjemmebesøg

Ons-Tors-Fredag 11-17
Lørdag 10-14
Ellers efter aftale!

Lørdagslukket hele december!
– Ring for aftale.

Medarbejdere i Vejle

Lars Junker

Indehaver
Tel: 20 29 17 88

 

Butikkens kunde anmeldelser

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden