Vores Moogio-butikker

Aarhus

Moogio har været tilstede i Århus siden 2008. Gert og Helle startede butikken, der hvert år har været i en rivende udvikling. Seneste nye er det helt nye store showroom, der stod færdigt i 2016, Danmarks største gardin og markisebutik, den er helt klart et besøg værd. Store markiser med lys og varme, sidemarkiser, solsejl og gardiner, persienner og rullegardiner med motor. Også helt almindelige produkter findes i udstillingen. Kom ind i vort spændende showroom og se alle vore produkter live.

Bemærk
Nyt showroom 2020
Vi byder velkommen indenfor i endnu større lokaler spækket med nye spændende og innovative produkter.
Vi glæder os til, blot i nye rammer, igen at inspirere nye og tilbagevendende kunder - såvel private som erhvervskunder.

Velkommen indenfor i det 600m2 store Moogio-univers.

Kontaktoplysninger

Anelystparken 39 B
8381 Tilst

Åbningstider

Man – fre 10-17.30
Lør 10-14

 

 

 

 

 

Medarbejdere i Aarhus

Helle Urup

Indehaver
Tel: 25 39 31 61
helle.urup@moogio.dk

 

Gert Bammeskov

Indehaver
Tel: 20 92 90 59
gert.bammeskov@moogio.dk

Lisa Cummings

Butiksansvarlig
Tel: 86 24 80 88
aarhus@moogio.dk

 

noprofile

Karina Rasmussen

Adm. & butik                       Tel: 86 24 80 88
aarhus@moogio.dk

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden