Vores Moogio-butikker

Aarhus

Moogio Århus, byder velkommen til vores verden, spækket med spændende nye og innovative produkter.

I vores showroom, lægger vi stor vægt på, at give vores kunder den bedst mulige oplevelse - lige fra den første kontakt pr. tlf. eller i showroomet til at de endelige produkter er monteret.

Vores passion er, at levere og montere unikke produkter hvor design, komfort og funktion er i højsæde.

Vi yder ærlig og kompetent rådgivning, og hjælper via vore kompetencer og brede sortiment med at finde den helt rigtige løsning. Ofte løsninger vores kunder ikke vidste fandtes.

Lad os sætte jeres ønsker i fokus, så vi sammen finder den helt rigtige løsning til jeres næste projekt, hvad enten det er på terrassen, inde i hjemmet eller måske et helt tredje sted.

Vi betjener kunder i Aarhus fra vores nærmeste byer og fra vores showroom i Kolding

Kontaktoplysninger

Vejlevej 364
6000 Kolding

 

Åbningstider

Ons-Tors-Fredag 11-17

Lørdag 10-14

Ellers efter aftale!

 

 

 

 

 

Medarbejdere i Aarhus

Bo Pihl

Moogio Support
Tel: 51 50 17 30
bo.pihl@moogio.dk

 

Søren Grønborg

Moogio Support
Tel: 93 83 17 30
soren.gronborg@moogio.dk

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden