Indret dit soveværelse med gardiner og stoffer – inspiration, billeder og tips til soveværelset

De tykke, fyldige soveværelsesgardiner i fløjl og velour får stadig mere plads i indretningsmagasinernes spalter. Vores soveværelser fyldes med tykke, kraftige kvalitetsstoffer som kontrast til det minimalistiske og helt hvide look. Vi hungrer efter farver. Bølgende former. Velour og fløjl. Hyggelige hjørner og en varm hjemlig følelse. I den her inspirationsguide byder vi på billeder, indretningstips og inspiration til dit soveværelse.

Alle gardiner skræddersys

Gardinstofferne kommer bl.a. fra vores danske leverandører Pagunette og Luxaflex og kan ses i vores butikker. Så kig endelig ind i din nærmeste forretning og mærk stofkvaliteterne eller få hjælp og tips til at finde det rigtige i vores store udbud af soveværelsesgardiner. Alle gardiner skræddersys, så du får præcis den pasform og det snit, du ønsker. Vi hjælper dig også med motorisering og fjernbetjening, hvis du ønsker en løsning, der er både komfortabel og luksuriøs.

Walk in closet

Hvorfor ikke skabe et walk in closet langs med soveværelsesvæggen? Med et tungt stof skjuler du elegant bøjler og hylder.

Blomstermotiver

Niche i soveværelset med gardin i blomstermotiv, ophængt på en vinklet gardinskinne.

Skal du have nye gardiner til soveværelset?

Soveværelsesgardiner med store, bløde længder giver interiøret både et elegant og personligt præg. I vores Moogio-butikker kan du finde inspiration blandt vores store kollektion af højkvalitets gardinstoffer. Selvfølgelig finder du alt fra tunge, fyldige velourstoffer til tynde, gennemsigtige. Vi er der for dig og hjælper dig gerne med designvalg og praktiske råd. Alle vores produkter er skræddersyet og tilpasset til at få præcis den følelse og funktion, du leder efter.

Kan vi hjælpe?

Få tips og råd i din nærmeste butik

Gardiner bidrager til at skabe en både smart og inspirerende atmosfære i soveværelset. Soveværelsesgardiner med store bløde folder giver et både elegant og personligt touch til indretningen. I vores Moogio-butikker kan du udforske vores store kollektion af gardinstoffer i topkvalitet. Du finder selvfølgelig alt fra de tunge, fyldige velourstoffer til de tynde og enkle med høj gennemskinnelighed. Hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne med designvalg og praktiske råd. Alle vores produkter bliver skræddersyet og tilpasset, så de skaber præcis den følelse og har den funktion, du er ude efter.

Besøg din nærmeste Moogio butik, eller bestil et gratis hjemmebesøg, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til dit hjem. Velkommen ind hos Moogio!