Kundereference

ABF Solhöjden

På Styrsö, i Göteborgs sydlige skærgård, ligger ABF Solhöjden. 24 moderne lejligheder, højt placeret med vidunderlig havudsigt. Moogio fik tilliden til at levere udvendig solafskærmning til foreningens lejligheder.

Produkter der nævnes i artiklen:

“Vi ville have en behagelig temperatur indendørs, uden at fjerne udsigten”

Med en beliggenhed nær havet og store vinduespartier havde foreningens lejligheder brug for solafskærmning. Men ikke hvad som helst. For når vestenvinden tager fat, skal det være både robust og stabilt. Desuden skal det give en effektiv beskyttelse mod varme. Og selvfølgelig, se rigtig godt ud. Valget faldt på specialfremstillede screenmarkiser fra Luxaflex.

“Moogio var en god støtte for os gennem hele processen”

– Vi vidste nogenlunde, hvilken type markise vi ville have, og hvilket udseende vi var ude efter. Derudover ville vi have en effektiv beskyttelse mod varmen på solrige dage. Moogio hjalp os med at finde rundt i det store udvalg af produkter. De hjalp os også med at vælge dugkvalitet, farver og mål for at opfylde vores ønsker og behov på bedste vis.

Björn Jägevall, formand ABF Solhöjden

Farve og form der matcher facade og arkitektur

Med antracitfarvede nedløbsrør, jernvitriol behandlet facade og sorte udendørsarmaturer valgte foreningen en kassette i antracit med sort dug. Den sorte dug maksimerer desuden gennemsigtigheden indefra, hvilket var et ønske fra foreningen. For at matche formen på den firkantede, rektangulære udendørsbelysning valgte man firkantede kassetter.

Den rette løsning for et jævnt og køligt indeklima

Når solen skinner, bliver det hurtigt varmt. Uanset årstid. Især hvis man bor i en moderne, nybygget ejendom med store vinduespartier. Screenmarkiser blokerer op til 90 % af solens varme, hvilket udjævner indeklimaet og reducerer behovet for tilført køling. Desuden bruges en specialdug med høj gennemsigtighed indefra, hvilket gør, at meget af udsigten bevares i nedrullet tilstand.

"Vi fik et godt indtryk af Moogio allerede fra starten. De var meget hjælpsomme med alt fra at vælge produkt og farver til opmåling og montering. Derudover fik vi rigtig gode produkter til en konkurrencedygtig og gennemsigtig pris. Vi er meget tilfredse med slutresultatet!"

Björn Jägevall

Formand ABF Solhöjden

Sol- og vindsensor for ekstra komfort & tryghed

Flere af lejlighederne blev udstyret med sol- og vindsensor, hvilket gør, at markisen automatisk tilpasser sig efter vejret. Når solen skinner, rulles markisen ned for at give skygge og udjævne indeklimaet. Hvis vinden pludselig øger i styrke, rulles dugen op for at undgå skader. Det giver både øget komfort og sikkerhed, uanset årstid.

Hjælp med montering, justering og kalibrering

Som en del af leverancen indgik også montering og justering samt kalibrering af styring, motorisering, sensorer og markisens indstillinger. Vores team sørgede for, at alt fungerede som tænkt fra starten, og at dem, der valgte automatisering, fik den ønskede funktion.