Skal du gøre dit hjem eller terrasse lidt ekstra flot her i foråret?

Vælg skræddersyede markiser og gardiner hos Moogio. Så får du altid produkter af højeste kvalitet og stilrent design i alle detaljer. Vi hjælper dig også med monteringen af din solafskærmning, så de får præcis det look, du ønsker. Det betyder, at du kan stole på, at din solafskærmning bevarer både funktion og udseende hver dag, i mange år.

Oaser af skygge

Midt på dagen, når solen står højst på himlen. Der er det som regel bedst i skyggen. På billedet ses en frithængende parasol i klassisk hvid, fra vores schweiziske kvalitetsleverandør Glatz. Skræddersyet og bestilt på mål i nærmeste butik, for leverance inden ferien.

Målbestilt perfektion

Vores markiser og gardiner er altid i højeste kvalitet. Det gør at du har et produkt som holder stabiliteten, funktionen og farven i mange år. På billedet ses lange gardinlængder i en neutral farve. Tal med os i butikken, vi hjælper med at vælge den rigtige model, stofkvalitet og farve – og så hjælper vi selvfølgelig også med monteringen.

Forlæng sommeraftenerne med et fuldendt design

Et godt bud er MX-3 fra Markilux, som kommer i en stilren kassette, slankt design og overlegen funktion, til en rigtig fornuftig pris. Vælg også med fjernbetjening, terrassevarmer og belysning LED, så har du en markise der slår de fleste. Læs mere om MX-3 her.

For os er alle hjem unikke

Hos Moogio finder du ingen standardløsninger. For os er det vigtigt at du får en løsning som er tilpasset i mål og materialer til netop dit hus og din terrasse, og ikke mindst, at den er monteret korrekt.

Kan vi hjælpe?

Få tips og råd i din nærmeste butik

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.