Panelgardiner: inspiration, trender och produkter

Panelgardiner, eller panellængder som de også kaldes, er ikke kun et praktisk gardin til vinduet. Du kan også bruge dem som en smart og stilfuld rumdeler, til at afskærme en niche eller definere et opbevaringsområde. Hos Moogio finder du et bredt udvalg af markedsledende kvalitetsstoffer, gardinskinner og ophængssystemer. I dette indlæg kigger vi på et udvalg af vores stilfulde, skræddersyede panelgardiner fra Luxaflex.

Panelgardiner: et unikt, fleksibelt og stilrent gardin!

Panelgardinets lange og høje panellængder giver et helt unikt udtryk i rummet. Stoffet, der hænger stramt og stilfuldt i gardinskinner med flere riller, tynges ned med vægtstropper i gardinets kant. Du skal blot flytte hvert panel langs gardinskinnen for at ændre udseendet og skærme dine rum mod sol og udsyn, lige som du vil.

Se vores panelgardiner

Skab dynamik med lag på lag

Panelgardinet er perfekt til byggelag og fine effekter. Ved at blande forskellige tykkelser og farver på stofferne og skubbe panelerne i forskellige positioner, skaber du dynamik i de forskellige rum i dit hjem med enkle midler. Lige så nemt bestemmer du, hvor meget lys du vil lukke ind, og hvor du ønsker beskyttelse af privatlivets fred.

Perfekt, både til store og små vinduer

Vores panelskinner fås i alt fra to til fem spor. Hvor mange spor du skal bruge afhænger dels af hvor bred en skinne du ønsker, men også af hvor mange panelgardiner du ønsker. Vores panelgardiner fås også i enhver bredde, fra 25 cm op til hele 120 cm, hvilket betyder, at du får en løsning, der er velegnet til både store vinduespartier og mindre vinduer.

Et fleksibelt gardin med mange muligheder

Et panelgardin giver dig ikke kun en pæn og stilfuld solbeskyttelse, når solen skinner. Det er også en fleksibel afskærmning, hvis du har store vinduespartier, da du nemt kan flytte panelvognene, så panelerne ender præcis, hvor du vil. Du kan også få dem med et unikt stof med metalliseret bagside, som er udviklet til at modvirke blænding i TV- og computerskærme, uden at udelukke dagslys og udsigt. De store stofflader i forskellige mønstre, farver og strukturer bliver også stilfulde designelementer, som du kan kombinere på mange forskellige måder.

Panelgardin som rumdeler

 Med lidt fantasi har et panelgardin mange anvendelsesmuligheder. Hvorfor ikke montere en skinne i loftet og lade gardinpladerne afgrænse og dele et større rum op i hyggelige nicher, alkover eller legehjørner? Eller hvorfor ikke lade et eller flere paneler fungere som markante, stilrene designelementer i hallen, soveværelset eller stuen?

Klassisk panelgardin fra Luxaflex

Du kan se, hvornår et panelgardin er lavet af Luxaflex. Det er ganske enkelt synligt i kvaliteten af ​​vævningen, de perfekte sømme og oplægninger. Og ikke mindst på det stilrene, unikke design og fremstillingskvalitet i ophæng og gardinskinner. Luxaflex®-stoffer er desuden ekstra slidstærke og falmer ikke på samme måde i forhold til almindelige stoffer, og de fås i mange forskellige mønstre, farver og teksturer.

Alle stoffer fra Luxaflex fås også i deres rullegardinkollektion, som giver dig mulighed for at matche og blande rullegardiner og panelgardiner, som du ønsker det. Panelskinnen er hvid og slæden har en tynd teflonbelægning, som gør at den glider elegant og glat i skinnen. Paneler kan specialbestilles mellem 25 og 120 cm.

Panelgardiner Luxaflex

Kan vi hjælpe?

Få tips og råd i din nærmeste butik

Med vores lange erfaring med gardiner og anden solafskærmning kan vi finde både en smart og stilren løsning, som passer til dit hjem. Vi hjælper dig med mål, designvalg og montering, så du får den luksuriøse, perfekte følelse, hvor alle detaljer matcher. Velkommen til en af ​​vores butikker for stofprøver, inspiration, tips og råd.