Inspiration: Har du opdaget pergolamarkisen?

Pergolamarkiser er nogle af vores mest populære produkter. Og det er ikke så mærkeligt; de er et enkelt, fleksibelt og attraktivt alternativ til en fast vinterhave. Og det bedste? Når du ikke har brug for det, skal du blot rulle det ind med et tryk på en knap! Perfekt til fester, frokoster eller som en dejlig skygge på varme sommerdage.

Præcis som en udestue, men uden byggetilladelse?

Ja, i det mindste næsten! En pergola gør det muligt at skabe en dejlig zone på op til 60 kvadratmeter, der forbinder inde og ude. Da pergolaen ikke er en permanent installation, er den et populært alternativ for dem, der ikke ønsker eller kan ansøge om byggetilladelse til en permanent udestue.

Så hvorfor er pergolaen så populær?

En stor grund er dens grundlæggende funktion: den dækker et meget større område end en traditionel terrassemarkise, og er mere vindstabil. Årsagen er hjørnestolperne, der sidder foran. De gør kan hjælpe til en lavere hældningsvinkel og kan give op til seks meters dybde og et større område med højere frihøjde sammenlignet med en traditionel terrassemarkise.

Lav belastning på væggen gør pergolaen nem at montere.

Hjørnestolperne på pergolaen har en anden fordel: de minimerer belastningen på fastgørelsen til væggen. Det betyder, at du kan fastgøre en pergola til en væg, hvor du på grund af væggens konstruktion ikke kan montere en traditionel terrassemarkise. Vi hjælper dig også med at monterer på en pæn og professionel måde.

Tilføj sideafskærmning eller fronter

For ekstra sol- og vindbeskyttelse kan du nemt tilføje både sidemarkiser og rullegardin foran. Du kan også montere pergolaen i en vinkel, så en af husets vægge beskytter mod både vind og kulde. Det bliver en meget flot løsning!

Installer to eller flere pergolaer til store terrasser

Moderne huse har ofte store terrasser og vinduer. Derefter er der brug for en moderne og funktionel solafskærmning, ofte langs hele huset. Med flere pergola-markiser monteret ved siden af hinanden får du en super elegant solafskærmning og en fantastisk vinterhave på op til 60 kvadratmeter. Lige uden for skydedørene.

Indbygget vandafledning

For at fuldende indtrykket har flere af vores pergolaer indbyggede funktioner i både skinner og ben, der afleder vand fra stoffet. Du kan også justerer fronten og hæve et hjørne for at lede vandet i en bestemt retning.

Varme og lys til smukke forårs og efterårs aftener

Vores pergolaer har mange muligheder, der både øger komforten og forbedrer oplevelsen. Mange mennesker vælger at integrere LED-belysning og tilføje nogle af vores stilfulde varmelamper. Vores pergolaer har specielle sideskinner til indbygget LED, der giver et stilfuldt udtryk og et perfekt designet look.

En robust beskyttelse, selv når vinden er på

På trods af den store markise er en pergola betydeligt mere vindstabil end en terrassemarkise, da benene og deres fastmonterede dele spænder op og stabiliserer konstruktionen. Det betyder, at vores pergolaer kan modstå vindstyrke på op til 13,5 m / s, hvilket kan sammenlignes med en terrassemarkise, der normalt tåler mellem 2-10 m/s.

Køligt og dejligt på varme dage

Et køligt og behageligt indeklima er vigtigt i sommerperioden, nat og dag. Samtidig er det både dyrt og miljøvenligt at lade AC’en køre med høj hastighed. En pergolamarkise bryder solens stråler, inden de når – og varmer op – vinduesruden. Det betyder, at solvarmebelastningen, den solvarme, der passerer gennem vinduerne og er med til at opvarme rummet, næsten helt forsvinder.

Kan vi hjælpe?

Få tips og råd i din nærmeste butik

Er en pergola det rigtige til din terrasse? Book et gratis hjemmebesøg, så giver vi tips og råd på stedet i dit hjem. Du er også meget velkommen til at besøge en af ​​vores butikker, så fortæller vi mere og hjælper dig med at vælge den rigtige løsning til netop dit hjem.