Er din terasse klar til mange (og lange) sommeraftener?

En markise gør din terasse mere hyggelig og mere funktionel. Det dæmper både sol og vind og holder aftenens dug og fugt væk. Når du vælger en skræddersyet markise på mål fra Moogio får du fantastisk kvalitet og stilrent design, ned i mindste detalje. Vi hjælper dig også med måltagning og professionel montage, det gør at din nye markise beholder både funktion og flot udseende i mange år.

Forlæng dine sommeraftener med et fuldendt design

Med den nye MX-3 fra Markilux, i stilren kassette, slankt design og overlegen funktion, og tilmed til en rigtig fornuftig pris. Vælg også med fjernbetjening, terrassevarmer og belysning LED, så har du en markise der slår de fleste. Læs mere om MX-3.

Så er alle hjem unikke

Hos Moogio finder du ingen standardløsninger. For os er det vigtigt at du får en løsning som er tilpasset i mål og materialer til netop dit hus og din terrasse, og ikke mindst, at den er monteret korrekt.

Kan vi hjælpe?

Få tips og råd i din nærmeste butik

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.