Duette – klimasmart designklassiker

Duette-gardiner er både stilfulde og energibesparende. Kombinationen af moderne, enkelt design og stoffets unikke isolerende egenskaber, gør dem til et populært valg i nutidens moderne og energieffektive hjem. Læs mere nedenfor!

Cool, kreativ, klimasmart. Har du mødt Duette?

Duette-gardiner sprudler af variationsmuligheder og moderne design. De er også klimasmarte. Ifølge beregninger holder de op til 30 % mere af varmen inde om vinteren, sammenlignet med vinduer uden. Om sommeren reducerer de varmen. Så nogle vælger Duette for dets unikke egenskab. Andre for dets stilfulde design. Men hos langt de fleste gælder kombinationen af både design og funktionalitet.

Hemmeligheden? Det handler om cellen.

Duette er skabt af to parallelle vævninger, der er limet sammen. I mellemrummet mellem vævene er der celler, der danner et isolerende luftlag. Det er det, der gør den energieffektiv, både til køling og opvarmning. Duette kan bestilles i dybderne 25, 32 og 64 mm.

Sov godt og køligt med en perfekt pasform

Duette® kan med fordel monteres med Luxaflex lodret vægskinne til vinduesnicher. Det giver en tæt og stilfuld solbeskyttelse uden huller, hvor lyser kan trænge igennem. Derudover holdes stoffet på plads, så du ikke bliver forstyrret af støj fra gardinets blafren, hvis du har vinduet åbent på varme sommernætter.

Problematiske vinkler og størrelser? Intet problem.

Hos Moogio bliver dine gardiner lavet efter mål, så de får den helt rigtige størrelse, udseende og funktion. Du vælger selvfølgelig lige præcis den farve og det stof, du ønsker. Vi kan også hjælpe dig med at montere gardinerne, så de får et professionelt, præcist udseende.

Motoriser og styr med app eller stemme.

For ekstra komfort er det enkelt at få motor på dine twistrullegardiner, så du kan styre dem med app, Google Home eller fjernkontrol. Motoren kan derudover drives helt med batteri. Det gør at du kan få en enkelt og flot motoriseret løsning selv om du ikke vil, eller kan, tilkoble på fast el.

Som lavet til store vinduer

Med en imponerende max bredde på 3600 mm og en max højde på 3000 mm er Duette særdeles velegnet til store vinduer og vinduespartier. Du undgår hængende gardiner og omfangsrige persienner, og skaber herved et eksklusivt og stilrent indtryk.

Stilfuldt design i alle vinduer

Din specialfremstillede Duette er ikke bare en smart og stilfuld solbeskyttelse. De passer også til alle typer vinduer. Brug dem som privatlivsbeskyttelse i badeværelser, som mørklægning i ovenlysvinduer eller som stilrene, fleksible designgardiner i større vinduespartier. Fastgøres til væg, vinduesramme eller niche.

Garanteret kvalitet

Når du vælger Duette får du altid fem års garanti på gardinets funktion. Det gør at du kan føle dig tryg ved at dette holder i mange år og du får hjælp, hvis dette behov skulle opstå.

Kan vi hjælpe?

Få tips og råd i din nærmeste butik

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.