Populære markiser: Har du opdaget pergola-markisen?

Pergola markiser er for nylig blevet nogle af vores mest populære produkter. Og det er ikke så mærkeligt; de er et enkelt, fleksibelt og attraktivt alternativ til en fast vinterhave. Og det bedste? Når du ikke har brug for det, skal du blot rulle det ind med et tryk på en knap! Perfekt til fester, frokoster eller som en dejlig skygge på varme sommerdage. Kontakt os for et gratis besøg hjemme hos dig, eller send os foto, så hjælper vi med at finde den rette løsning. Find nærmeste butik her.

Præcis som en vinterhave, men uden byggetilladelse?

Ja, i det mindste næsten! En pergola gør det muligt at skabe en dejlig zone på op til 60 kvadratmeter, der forbinder inde og ude. Da pergolaen ikke er en permanent installation, er den et populært alternativ for dem, der ikke ønsker eller kan ansøge om byggetilladelse til en permanent vinterhave.

12-24-48-60 kvadratmeter

Så hvorfor er pergolaen så populær?

En stor grund er dens grundlæggende funktion: den dækker et meget større område end en traditionel terrassemarkise. Årsagen er hjørnestolperne, der sidder foran. De gør kan hjælpe til en lavere hældningsvinkel og kan give op til seks meters dybde og et større område med højere frihøjde sammenlignet med en traditionel terrassemarkise.

Tilføj sideafskærmning eller fronter

For ekstra sol- og vindbeskyttelse kan du nemt tilføje både sidemarkiser og rullegardin foran. Du kan også montere pergolaen i en vinkel, så en af husets vægge beskytter mod både vind og kulde. Det bliver en meget flot løsning!

Lav belastning på væggen gør pergolaen nem at montere.

Hjørnestolperne på pergolaen har en anden fordel: de minimerer belastningen på fastgørelsen til væggen. Det betyder, at du kan fastgøre en pergola til en væg, hvor du på grund af væggens konstruktion ikke kan montere en traditionel terrassemarkise. Vi hjælper dig også med at monterer på en pæn og professionel måde.

Pergola Stretch fra Markilux fra vort premium sortiment

Installer to eller flere pergolaer til store terrasser

Moderne huse har ofte store terrasser og vinduer. Derefter er der brug for en moderne og funktionel solafskærmning, ofte langs hele huset. Med flere pergola-markiser monteret ved siden af ??hinanden får du en meget flot solafskærmning og en fantastisk vinterhave på op til 60 kvadratmeter. Lige uden for skydedørene.

Indbygget vandafledning

For at fuldende indtrykket har flere af vores pergolaer indbyggede funktioner i både skinner og ben, der afleder vand fra stoffet. Du kan også justerer fronten og hæve et hjørne for at lede vandet i en bestemt retning.

Varme og lys til smukke forårs og efterårs aftener

Vores pergolaer har mange muligheder, der både øger komforten og forbedrer oplevelsen. Mange mennesker vælger at integrere LED-belysning og tilføje nogle af vores stilfulde varmelamper. Vores pergolaer har specielle sideskinner til indbygget LED, der giver et stilfuldt udtryk og et perfekt designet look.

En robust beskyttelse, selv når vinden er på

På trods af den store markise er en pergola betydeligt mere vindstabil end en terrassemarkise, da benene og deres fastmonterede dele spænder op og stabiliserer konstruktionen. Det betyder, at en af ??vores pergolaer kan modstå vindstyrke på op til 13,5 m / s, hvilket kan sammenlignes med en terrassemarkise, der normalt tåler mellem 2-10 m / s.

Kan vi hjælpe?

Bliv inspireret og få gode råd i din nærmeste Moogio-butik, eller book et gratis besøg hjemme hos dig her på hjemmesiden. Vi har stor erfaring med solafskærmning og gardiner, og hjælper dig med at finde den rette løsning til dit hjem.

Tal med os!

Du er mere end velkommen til at booke et gratis besøg hjemme hos dig ved at klikke her, så hjælper vi med en løsning. Du er også velkommen i en af vores butikker, der ligger nærmest dig, så kan vi fortælle mere og hjælpe dig med at finde den helt unikke løsning til din bolig.