Klassiske gardiner Luxaflex

Klassiske gardiner Luxaflex

Luxaflex tilbyder en gardinkollektion med stoffer af høj kvalitet for både private- og offentlige miljøer. Hos Luxaflex finder du over 20 forskellige gardinserier af forskellige stofvarianter, der hver indeholder forskellige gardinmodeller. Her finder du alt fra traditionelle, klassiske gardiner til moderne loungegardiner.

Når det kommer til tekstilerne, så er det muligt at vælge fx transparente stoffer med forskellige tætheder og strukturer, samt lysdæmpende stoffer, som egner sig fremragende til soveværelser og andre miljøer, hvor man ønsker det mørklagt eller lysdæmpende. Klassiske gardiner fra Luxaflex kan monteres enten på en stang eller en skinne. Hvis du vælger at sy selv kan du købe alle vores stoffer som metervare.

Klassiske gardiner er tilbage i moderne klæder

Lange bølgende stofgardiner er et moderne valg. Udover at skærme for sol og varme, så værner stofgardiner også om privatlivet. Stofgardiner emmer af luksus, og er perfekte til at give en hyggelig og varm stemning i hjemmet. Med klassiske gardiner kan du skabe den helt rette luksuriøse hotel- og loungestemning.

Gardiner med effekt på akustikken

Ved at kombinere et transparent- og et mørklæggende gardin, skaber du nemt de perfekte rammer for optimale afskærmningsmuligheder for både dagtimerne og aftentimerne. Lange stofgardiner er ydermere ideelle til at optimere akustikken i hjemmet. Det klassiske bølgende gardinstof har en effekt på akustikken, og desto kraftigere stoffet er – desto større effektivitet har det.

Kæmpe udvalg blandt farver, mønstre og transparentheder

Blandt de mange forskellige modeller og gardinstoffer, da finder du blandt andet klassiske gardinstoffer i materialer som hør, uld, velour, samt Luxaflexs kollektion Sea, som er væv bestående af 50 % genanvendt plast fra verdenshavene. Med klassiske stofgardiner fra Luxaflex, skræddersyer du helt selv gardinstilen til din bolig. Du vælger mellem forskellige stofkvaliteter, farver, samt monteringsmuligheder.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle klassiske gardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber klassiske gardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?