Op&Ned plisségardiner Moogioline

Op&Ned plisségardiner Moogioline

Op/Ned gardiner fra Moogioline er bygget på de samme over -og underlister som på de almindelige plissegardiner. Små diskrete snore løber i siderne af gardinet, der holder plissegardinet oppe og nede, trinløst, via det specielle snorsystem.

Der er ingen betjeningssnore, gardinet betjenes via greb på listerne. Stofferne er de samme som til almindelige plissegardiner og duette – ingen begrænsninger. Et yderst fleksibelt gardin, der er perfekt til at beskytte mod nysgerrige blikke og generende solstråler. Op/ned – ned/op, midt på eller helt væk – alle muligheder er åbne. Findes også med snortræk, hvor der kan opnås større bredde på gardinet.

 

Styr lysindfald…

Gardinet laves ofte uden betjeningssnore, hvorfor gardinet i stedet betjenes via greb på listerne. Et yderst fleksibelt gardin, der er perfekt til at skabe den rette balance mellem privatliv, lysindfald og udsigt.

… og privatliv

Op/Ned gardinets særlige funktionalitet løser et typisk dagligt problem i byhuse og lejligheder på gadeplan, hvor man let og bekvemt kan holde nysgerrige blikke ude. Funktionen er også smart, hvis du har et vindue ved hoveddøren, som giver godt med lys ind i hjemmet. Her kan gardinet også være med til at folk, som banker på, ikke kan kigge direkte ind til dig.

Unikt gardin

Det som gør Op&Ned gardinet særlig unikt er uden tvivl den smarte betjeningsmetode. At du kan skabe lige nøjagtig det lysindfald og solafskærmning som du ønsker, giver blot mere frihed og flere muligheder i forhold til dit valg af gardin.

Betjeningsløsninger

Snoretræk; snor til at trække op og ned.

Greb; betjenes ved at man hæver/sænker gardinet ved at trække op/ned i grebet på listen. Du placeres blot gardinet, præcis hvor du ønsker det. Betjeningen er en børnesikker løsning, og du undgår at have snore til at hænge.

Motor; med Somfy motor kan du styrer dine gardiner nemt og enkelt fra afstand med en fjernbetjening. Ved motorbetjening er det slut med at skulle rundt det hvert enkelt gardin, for at betjene det.

Et stort udvalg af flotte farver

Stofferne er de samme som til almindelige plisségardiner, hvorfor du også her finder et stort udvalg af både farver, mønstre og transparentheder. Gardinet kan bestilles med forskellige listefarver og detaljer; hvid, antracit, bronze, sort/brun, messing eller aluminium.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle Op&Ned plisségardiner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af Op&Ned gardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?