Foldegardiner Pagunette

Foldegardiner Pagunette

Et foldegardin er en fin gardinløsning som kombinerer almindelige gardiners egenskaber med funktionen i et almindelig solafskærmning. De giver en behagelig oplevelse i rummet. Klassiske foldegardiner er en meget funktionel og dekorativ løsning, når du vil skærme for lys og privatliv, og passer perfekt ind i alle boligens rum. Et foldegardin giver et blødt, hyggeligt indtryk og passer godt til gardiner, der monteres på en skinne i loftet.

For at tilpasse udseendet og designet kan du vælge mellem modeller med eller uden stivere, med store eller små folder, kuglekæde eller træksnor – eller hvorfor ikke beklæde bagsiden af gardinet med en ekstra luksuriøs følelse? Foldegardiner pynter i vinduet! Foldegardiner og liftgardiner er ét og samme gardin.

 

Dansk kvalitet

Danske Pagunette tilbyder en eksklusiv kollektion af liftgardiner i elegante mønstre og stoffer, der emmer af dansk design og kvalitet. Vævskollektionerne byder på et bredt sortiment med flotte skandinaviske toner, blomstermønstre og farverige grafiske designs.

Et enestående gardin i indretningen

Foldegardinet er et særligt enestående gardin, grundet dets særdeles elegante hæve/sænke system, der skaber smukke folder, som gardinet er kendt for. Gardinet fås i et eksklusivt udvalg af smukke stoffer med kraftige strukturer og luksuriøse designs. Gardinet har altid vandrette indsyede aluminiumsstænger, som sørger for at foldegardinet altid hænger helt lige og stramt.

Modeller

Foldegardiner fra Pagunette fås i 3 modeller og kan fremstilles af en lang række forskellige stofkvaliteter.

Model 1; er et foldegardin med afstivere i jævne mellemrum og en 15 cm dekorationskant forneden. Bestem selv om afstiverne skal monteres på forsiden eller bagsiden af dit foldegardin. Pyntekanten forneden kan fravælges, hvis denne ikke ønskes.

Model 2; er et foldegardin som vandfald med afstivere. Trukket op skaber dette en synlig gardindekoration på 35-40 cm. Bestem selv om afstiverne skal monteres på forsiden eller bagsiden af foldegardinet.

Model 3; er et foldegardin med transparente lodrette påsyet bånd på bagsiden, uden afstivere. Hvis du ønsker et foldegardin med for, skal du vælge model 3. Hvis du ønsker dit foldegardin, skal være et mørklægningsgardin, så er model 3 det optimale valg, da dette er et godt gardin at fore. Hvis tekstilet ønskes mønstret, vil en foring også medvirke til, at mønsteret kommer tydeligere frem på gardinet.

Betjeningsmuligheder

Pagunette foldegardiner kan vælges med 2 forskellige betjeningsmuligheder.

Kædetræk: kædetræk i hvid alukassette. Ved kædetræk kan der vælges mellem hvid plast-, sort metal- eller grå metalkæde.

Snoretræk: almindeligt snoretræk med aluskinne.

Et stort udvalg af flotte farver

Foldegardiner er meget populære som afskærmning i vinduet. Det er en enkel, men dekorativ gardinløsning. Foldegardiner kan fremstilles af næsten alle stofkvaliteter, og kan derfor let afpasses til din personlige indretningsstil. Alternativt syr vi gardinet til dig i dit eget favoritstof.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle foldegardiner fra Pagunette er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber foldegardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?