Energismarte lamelgardiner Luxaflex

Energismarte lamelgardiner Luxaflex

Ved at vælge et energismart stykke stof til lamelgardinet fra Luxaflex vælger du fornuftigt både for miljøet og for din egen økonomi.

Det energismarte stof til lamelgardinet har en isolerende og lysblokerende funktion, hvilket gør at varmen hverken trænger igennem eller lukkes ud. Om sommeren kommer varmen ikke ind og om vinteren holdes kulden ude med denne isolerende funktion, så du har altid et dejligt indeklima.

Lameller kører sidelæns langs dit vindue modsat mange andre gardiner, og kan derved dække hele eller dele af vinduet efter behov. For at styre lysindfaldet kan lamellerne vinkles og flyttes i små eller store trin, og du kan derved skabe netop den lysbetoning og det privatliv som du ønsker i rummet. Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Eller hvorfor ikke bruge lamelgardiner som en flexibel rumdeler?

 

Gardiner for et bedre (inde)klima

Med energismarte lamelgardiner reduceres risikoen for, at energi/varm luft fordufter ud gennem vinduet i vintermånederne. Dette resulterer i lavere varmeomkostninger om vinteren, samt formindsker behovet for nedkøling om sommeren. Derudover har dette en direkte effekt ved et formindsket CO² udslip. Energismarte lameller reflekterer desuden op til 77 % af varmestrålingen, som rammer vinduet.

Elegant og funktionelt solafskærmning

Luxaflex lamelgardiner kombinerer funktionel solafskærmning med dekoration og elegance, og giver en skøn tekstilfølelse i store vinduer. Lamelgardiner fås i en lang række forskellige farver og teksturer – så her har du alle muligheder for at finde lige netop det lamelgardin du leder efter.

Design dine lamelgardiner

Luxaflex energismarte lameller fås i forskellige bredder; 63, 89 og 127 mm. Med lamelgardinet kan du selv vælge, hvor lamellerne skal placeres, når de er trukket fra – dette kan være parkering i siden eller midten af vinduet. Du bestemmer også selv, om du ønsker indsyet bundlodder, eller om du vil have bundlodder og kæde, der går fra lamel til lamel. Fordelen ved indsyet bundlodder, er at man ikke ser bundkæden, hvilket nogle synes er flottere rent æstetisk. Dog har kæden en funktion, som gør, at lamellerne vil være en smule mere følsomme over for vind i et åbent vindue eller dørparti, hvis der ingen kæde er.

Betjeningsmuligheder

Som standard betjenes lamelgardinerne med kuglekæde eller trækstang, men det er også muligt at få dem betjent med motor og fjernstyring.

Snor/kæde: snor fås i hvid, sort eller grå til fratrækning og kæde i sort, hvid eller stål til vinkling af lameller inkl. kædelod. Snoren og kæden kan placeres valgfrit i højre eller venstre side.

Snor/drejestang: snor i hvid, sort eller grå til fratrækning af lameller. Transparent drejestang i plast til vinkling af lameller fås i længderne; 50, 100, 150 og 300 cm.

Kædetræk: endeløs kæde i hvid, lysegrå, antracitgrå eller sort til både fratræk og vinkling af lameller. Fås i 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 400 cm.

Betjeningsstang: hvid, grå eller sort aluminiumsstang i valgfri længde op til 150 cm. Anvendes både til fratræk og vinkling af lameller. Kan vælges til 89 og 127 mm lamelbredde.

Motor: vælg mellem 230V standard motor eller med indbygget RTS modtager.

PowerView: indbygget 18V motor, som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

Et stort udvalg af flotte lamelfarver

Kollektionen indeholder et stort udvalg af forskellige smukke farver til dine energismarte lamelgardiner. Skinnen som lamellerne kører i laves i hvid, sort eller aluminium. Som standard kommer lamellerne med bundlod og -kæde, i samme farve som skinnen. Det er muligt, at få lamellerne med indsyet bundlodder, således man er fri for bundkæden, hvis man ikke ønsker denne. Bundlodder og -kæde kan laves i hvid til alle 3 lamelbredder, og i sort til 89 og 127 mm lamellerne. Hvis man ønsker det, kan bundkæden også vælges som en metalkæde, som giver en dekorativ detalje til gardinet. Ved parkering i siden af vinduet, da anbefaler vi en standard kæde, da metalkæden vil kunne være mere tilbøjelig til at lave småskrammer i vægge.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle lamelgardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af energismarte lamelgardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?