Op&Ned plisségardiner Luxaflex

Op&Ned plisségardiner Luxaflex

Op/ned gardiner har som udgangspunkt ingen betjeningssnore, så gardinet betjenes via greb på listerne. Stofferne er de samme som til almindelige plissegardiner, ingen begrænsninger. Et yderst fleksibelt gardin, der er perfekt til at beskytte mod nysgerrige blikke og generende solstråler. Op/ned - ned/op, midt på eller helt væk - alle muligheder er åbne. Findes også med snortræk som betjeningsløsning, hvor der kan opnås større gardinbredder, end ved op/ned-greb på listerne.

Fleksible muligheder

Op&Ned plisségardinet er en innovation af det traditionelle gardinformat. Du justerer plisségardinet med et centreret greb, der sidder på gardinets top- og bunliste, og på den måde undgår du helt snore. Dette giver dig mulighed for at kunne parkere gardinet, hvor der er mest brug for det – i enten toppen, på midten eller i bunden af vinduet.

Særligt funktionsdygtigt

Gardinets egenskaber løser det daglige problem mod indkig i byhuse og lejligheder på gadeplan, hvor man let og bekvemt kan holde nysgerrige blikke ude. Gardinet funktionalitet er også smart, hvis du har et vindue ved hoveddøren, som giver godt med lys ind i hjemmet. Her kan gardinet også være med til at folk, som banker på, ikke kan kigge direkte ind til dig.

Skab dit eget unikke gardin

Op/Ned-gardinet er bygget på de samme over- og underlister som hos de almindelige plissegardiner. Små diskrete snore løber i siderne af gardinet, der holder plissegardinet oppe og nede, trinløst, via det specielle snorsystem. Vælg mellem hele 7 forskellige elegante listefarver. Vævets plissébredder kan laves i 20 og 32 mm.

Betjeningsløsninger

Vælg mellem forskellige betjeningsløsninger, som passer til dine behov:

LiteRise: en unik snoreløs betjening, hvor man hæver/sænker gardinet ved at trykke/trække let i underlisten. Med LiteRise slipper du for betjeningssnore, og får en børnesikker betjeningsløsning. Leveres med metalhåndtag i underlisten – hvis eller aluminiumsfarvet.

Snoretræk: træksnor som du hæver og sænker gardinet med.

Greb: betjenes ved at man hæver/sænker gardinet ved at trække op/ned i grebet på listen. Du placeres blot gardinet, præcis hvor du ønsker det. Betjeningen er en børnesikker løsning, og du undgår at have snore til at hænge.

PowerView: Med PowerView til dine Op/Ned duette eller plissegardiner kan du betjene dine gardiner med fjernbetjening eller app. Herved kan du nemt og enkelt styre gardiner, uden at du skal rundt til hvert enkelt gardin.

Et stort udvalg af flotte farver

Stofferne fås i mange forskellige farver, teksturer og mønstre. Derudover kan gardinet fås med specialudviklet stof, som har en metalliseret bagside, der er udviklet til at modvirke blænding i tv- og computerskærme, uden at skulle lukke dagslys eller udsigt ude.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle Op&Ned plisségardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af Op&Ned gardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?