Frithængende plisségardiner Luxaflex

Frithængende plisségardiner Luxaflex

Plisségardiner fylder ikke meget. De er næsten usynlige når de ikke er kørt for. Omvendt meget effektive når de skal beskytte mod sol, varme, indkig eller lys. Moogio har et stort udvalg af plisségardiner fra Luxaflex til alle typer af vinduer. Vælg blandt hundredevis af stoffer. Ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagside i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med plisségardiner fra Luxaflex.

Vælg plisségardiner fra Luxaflex

Luxaflex plisségardin er en elegant og effektiv solafskærmning, som passer til stort set alle vinduer og vinduesfaconer. Gardinet består af en over- og underliste i aluminium med et plisseret stof imellem, som fylder minimalt når det er foldet op.

En mode, der er kommet for at blive

Kollektionen fra Luxaflex er et overflødighedshorn af farvestrålende stoffer, spændende grafiske mønstre og forskellige transparentheder. Blandt de 4 typer transparentheder er der fra meget transparent og til helt mørklæggende stof. Her er noget for enhver smag og ethvert hjem.

Skræddersy detaljerne

Gardinets simple, rene og smukke linjer, er det, som gør gardinet særligt populært. Plisségardinet kan tilpasses utallige specielle vinduesformer, hvilket gør det ganske unikt.

 • Over- og underliste fås i hvid, beige, børstet aluminium, antracitgrå, brun eller sort.
 • Vævsbredden forekommer i 20 eller 32 mm, så du kan vælge den helt passende størrelse til dine vinduer.
 • Snorfarven fås i hvid, sort, beige eller antracit. Som standard matcher snoren den valgte skinnefarve.

Betjeningsløsninger

Til dit plisségardin har du mulighed for, at vælge mellem en lang række forskellige betjeningsløsninger:

Snoretræk: placering i højre eller venstre side. Træksnoren leveres i henhold til regler om børnesikkerhed.

Kædetræk: placering i højre eller venstre side. Kædefarve i hvid, grå, antracit eller sort plast. Kædelængde: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 eller 350 cm. Metalkæde er også tilgængelig, hvis ønskes.

Greb: betjenes med et greb på midten af listen eller to greb ved bredde over 128 cm. Grebet leveres som standard i samme farve som listefarven, men transparent plastgreb eller design metalgreb er også muligt. Det er også muligt at bestille en betjeningsstang, hvis ønskes.

LiteRise®: betjenes nemt og enkelt med eller uden greb i metal eller transparent plast. LiteRise er en snoreløs betjening, hvor du let hæver og sænker dit gardin med greb på listen, og hvor gardinet bliver lige der, hvor du placerer det. Ved bredde over 160 cm påsættes altid 2 greb.

SmartCord®: træksnor i venstre eller højre side. SmartCord er en betjeningssnor, hvor snoren altid forbliver kort, uanset om gardinet er oppe eller nede. Med SmartCord slipper du for, at have en lang snor hængende eller liggende i vindueskarmen.

Motor: indbygget 12V (batteri) eller 24V DC motor. Her kan du læse mere om motorstyring.

PowerView®: indbygget 18V motor, som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

En verden af stofmuligheder med forskellige funktioner

Udover det normale stofudvalg, så findes der forskellige specialstoffer at vælge mellem, til dine plisségardiner.

En verden af stofmuligheder med forskellige funktioner

Udover det normale stofudvalg, så findes der forskellige specialstoffer at vælge mellem, til dine plisségardiner.

Farver og stoffer

 • Nat/Dag: Gør det muligt at kombinere 2 stoffer i samme gardin, således der er én farve/transparenthed øverst og en anden farve nederst.
 • Topar® plus: Stoffet har en god refleksion af sol- og lysstråler, og tåler bl.a. fugt. Stoffet er efterbehandlet, således det modstår snavs og smuds bedre end stoffer, der ikke er efterbehandlet. Samtidig er stoffet afvisende overfor vand og oliebaserede væsker.
 • Dust Block®: Tekstilet er efterbehandlet, så det frastøder røg, støv, vand og oliebaserede væsker som fx. vin og kaffe. Efterbehandlingen virker både på for- og bagside, og forlænger produktets levetid.
 • Verosol®: Stoffet er et unikt tekstil med aluminium på bagsiden. Tekstilet reflekterer solens stråler effektivt og skabet et særligt behageligt indeklima. Stoffet findes i tre transparentheder og fås i 6 basisfarver.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle plisségardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af valg og størrelse. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af plissegardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?