Klassiske lamelgardiner Moogioline

Klassiske lamelgardiner Moogioline

Et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med lamelgardiner styres lyset let og ind i rummet. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer. Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Eller hvorfor ikke bruge lamelgardiner som en flexibel rumdeler? Moogiolines lamelgardiner fås i en lang række designs, afhængigt af vinduesvinkler og størrelser.

Simpel styring af lysindfaldet

Lameller kører sidelæns langs dit vindue modsat mange andre gardiner, som kører op og ned. For at styre lysindfaldet vinkles lamellerne, og du kan derved skabe netop den lysbetoning som du ønsker i rummet.

En evig klassiker

Med lamelgardiner kan du fra start selv vælge om du vil parkere lamellerne i siderne eller i midten af vinduet. Du vælger også selv om du vil have indsyet bundlodder i lamelgardinets bund eller om det skal være med bundlodder og kæde. Kæden kan være med til at holde gardinets lameller mere på plads, hvis gardinet et placeret i et vindue/dør, hvor der åbnes.

Betjeningsløsninger

Som standard betjenes lamelgardinerne med kuglekæde eller trækstang, men det er også muligt at få dem betjent med motor og fjernstyring.

Snor/kæde: kæden benyttes til at vinkle lamellerne til den ønskede position, og snoren bruges til at trække for og fra. Snor/drejestang: snoren bruges her til at trække for/fra, og drejestangen benyttes til at vinkle lamellerne.

Betjeningsstang: her benyttes betjeningsstangen både til at trække lamellerne for/fra, samt til at vinkle lamellerne. Ved denne betjeningsmulighed slipper du dermed for at have snor eller kæde hængende.

Motor: Somfy-motor som galant styrer dine lamelgardiner. Læs mere her om motorisering.

Flotte og funktionelle lameller

Kollektionen består af mere end 130 stoffer i forskellige farver, mønstre, transparentheder og strukturer. Der findes hertil også stoffer som er flammehæmmende og nogle som er designet til at undgå blænding i tv- og computerskærmen. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn, uden at solen generer.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle lamelgardiner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af lamelgardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?