Klassiske panelgardiner Luxaflex

Klassiske panelgardiner Luxaflex

De stadigt mere populære panelgardiner skaber en stilfuld indretning. Lys og skygge styres med de store paneler. Du kan skyde panelerne for vinduet eller til siden, præcis som du vil. Og du ved vel, at panelgardiner også fungerer perfekt som rumdeler? Effektivt, men også diskret når du ikke vil anvende dem.

Et mere levende panelgardin

Et panelgardin syet af gardinstof bliver lidt mere levende end et panelgardin syet af rullegardinsstof. Eftersom stoffet er lidt mere levende begår denne variant sig ikke så godt som rumdelere som panelgardin af rullegardinsstof.

Et minimalistisk og stilrent udtryk

Panelgardiner i rullegardinstoffer er stivere end traditionelle panelstoffer, hvilket gør at de er fremragende til at trække frem og tilbage i den galante køreskinne, uden at rynke mens man kører. De lige og glatte længder skaber et minimalistisk og stilrent udtryk.

Panelgardiner

Skinnerne til panelgardiner fås i 2-5 spor, afhængigt af hvor mange paneler du ønsker, samt hvor bred du ønsker skinnen. Panelskinnen er hvid og gliderne er teflonbehandlede, så de glider som smurt i skinnen.

Størrelser

Luxaflex panelgardiner er fleksible i forhold til dit behov og dine ønsker. Panelgardinerne sys fra 25 cm og op til 120 cm i bredden, hvilket gør det muligt at finde en panelløsning til stort set alle vinduespartier.

Simpel betjening

Luxaflex panelgardiner kan leveres i forskellige udgaver, som fx laserskårede, hvilket giver en flot afslutning. Luxaflex panelgardiner leveres komplet med system til ophængning. Suppler dit panelgardin med lister. Du bestemmer selv hvor mange, og hvor de skal placeres. Vælg mellem aluminium eller træ. Som standard leveres click-in-slide, som er en enkelt og smart monteringsløsning. Der er dog også mulighed for hjul, med gummikanter. På stoffer med lodrette striber kan der forekomme mindre skævheder i striberne, fordi trådretningen ændres, når stoffet forstærkes. Betjenes ved håndtræk: panelerne betjenes ved at trække let i vævet. Kan også fås med førerstang.

Transparentheder

Luxaflex panelgardiner kan skræddersys ved at du vælger mellem 4 forskellige transparentheder, afhængigt af hvor meget udsyn og lysindfald du ønsker i dit hjem. Derudover tilbyder kollektionen et bredt udvalg af smukke væv i forskellige farver, mønstre og strukturer, således du kan sammensætte panelgardinet til din personlige indretningsstil. Sammensæt fx et par mønstret baner i kombination med ensfarvede baner, hvilket giver en rigtig lækker effekt – eller gå traditionelt til værks, og behold alle banerne i ensfarvede. Panelgardinets væv forekommer i 4 forskellige tætheder, hvilket har hver deres egenskaber: Transparent, Semi-transparent, Tæt og Mørklæggende.

Bland farver og mønstre som du ønsker

Luxaflex har et bredt udvalg af panelgardiner i forskellige mønstre og strukturer. Alle stoffer findes også i deres rullegardinskollektion, hvilket betyder at du kan mixe og matche panel- og rullegardinstoffer, som du ønsker det. De forskellige farver og mønstre kan blandes, til dit eget individuelle design.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle panelgardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber panelgardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?