Foldegardiner Luxaflex

Foldegardiner Luxaflex

Et foldegardin er en fin gardinløsning som kombinerer almindelige gardiners egenskaber med funktionen i et almindelig solafskærmning. De giver en behagelig oplevelse i rummet. Klassiske foldegardiner fra Luxaflex er en meget funktionel og dekorativ løsning, når du vil skærme for lys og privatliv, og passer perfekt ind i alle boligens rum. Et foldegardin giver et blødt, hyggeligt indtryk og passer godt til gardiner, der monteres på en skinne i loftet.

For at tilpasse udseendet og designet kan du vælge mellem modeller med eller uden stivere, med store eller små folder, kuglekæde eller træksnor – eller hvorfor ikke beklæde bagsiden af gardinet med en ekstra luksuriøs følelse? Foldegardiner pynter i vinduet! Foldegardiner og liftgardiner er ét og samme gardin – blot forskellige kaldenavne.

Varmt og eksklusivt udtryk

Liftgardiner giver et varmt og eksklusivt udtryk til din bolig. Sammensæt dit eget unikke Luxaflex liftgardin ud fra den brede kollektion af eksklusive væv og forskellige modeller. Kollektionen består af et balanceret udvalg af smukke ensfarvede tekstiler, fine strukturvæv og luksuriøse designs. For at tilpasse gardinet til netop din indretningsstil og ønske om lysindfald, kan liftgardinet vælges mellem transparente, semi-transparente, tætte eller mørklæggende væv.

Unikt gardin

Foldegardinet er et særligt unikt gardin, grundet dets yderst elegante hæve/sænke system, der skaber smukke folder, som gardinet er kendt for. Gardinet fås i et eksklusivt udvalg af smukke stoffer med kraftige strukturer og luksuriøse designs. Gardinet har altid vandrette indsyede aluminiumsstænger, som sørger for at foldegardinet altid hænger helt lige og stramt.

Modeller

Luxaflex foldegardiner kan skræddersys ved at du vælger mellem 5 forskellige modeller. Kollektionen tilbyder et bredt udvalg af smukke væv i forskellige farver, mønstre og strukturer, således du kan sammensætte foldegardinet til din personlige indretningsstil. Du kan vælge alt fra transparente, tætte eller mørklæggende foldegardiner, så du får den lyskontrol, som du ønsker. De fem modeller:

Ballina Back: Runde aluminiumsafstivere, som ligger indsyet i kanaler på bagsiden af liftgardinet. Ballina Back er bedst egnet til ensfarvet stof.

Ballina Front: Runde aluminiumsafstivere, der er indsyet i kanaler på forsiden af liftgardinet. Ballina Front er bedst egnet til stribet eller mønstret stof.

Segmenta: Her hæves/sænkes gardinet i hele segmenter. Modellen er især egnet til høje vinduer samt karnapper. Segmenta produceres altid med runde alu-stænger på forsiden.

Segmenta de Luxe: En variation af Segmenta-modellen, og produceres altid med foring. Gardinet bruges med fordel i rum, hvor der ønskes mindre lys. Som standard er der indsyet alu-stænger mellem stofferne – alternativt kan disse fås på fronten. Denne model er egnet til karnapper og høje vinduer.

Linea de Luxe: Et eksklusivt foldegardin med flade afstivere, som kan placeres i kanaler bagerst på foldegardinet – som standard mellem stofferne, men kan også laves på bag- og forsiden. Den flade alu-afstiver giver gardinet et stramt og kraftfuldt udtryk. Linea de Luxe leveres altid med foring, og passer derfor godt til rum, hvor du ønsker mindre lysindfald. Velegnet til stribede og mønstrede stoffer.

Et Luxaflex liftgardin har en afslutning forneden, som beskytter folderne i liftgardinet mod afblegning fra solens UV-stråler.

Betjeningsmuligheder

Vælg mellem tre forskellige betjeninger til dit Luxaflex liftgardin. Endeløs kæde i metal eller hvid plast. Snoretræk med snore i hvid, grå eller beige. Skal det være ekstra nemt eller er vinduet placeret, hvor det er vanskeligt at komme til, kan Luxaflex liftgardiner også leveres med motorbetjening.

Kædetræk: leveres som standard med stålkæde i højre eller venstre side. Mulighed for plastkæde i hvis. Kæde fås i længderne; 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm.

SmartCord: træksnor i venstre eller højre side, som forbliver kort uanset om dit gardin er trukket op eller ned. Længder for træksnoren fås i; 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm. Anbefales ikke ved montering i dyb niche.

Motor: indbygget 12V RTS-motor. Her kan du læse mere om motoriseret styring.

PowerView: indbygget 18V DC-motor, som kan styres med fjernbetjening eller app.

Et stort udvalg af flotte farver

Liftgardiner fra Luxaflex fås i et bredt udvalg af væv i flotte farver og strukturer – og i flere forskellige transparentheder. Alternativt syr vi gardinet til dig i dit eget favoritstof.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle liftgardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber foldegardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?