Foldegardiner

Foldegardiner Luxaflex

Sammensæt dit eget unikke Luxaflex® Liftgardin ud fra den brede kollektion af eksklusive væv og forskellige modeller. Kollektionen består af et balanceret udvalg af smukke ensfarvede tekstiler, fine strukturvæv og luksuriøse designs.

Vælg mellem tre forskellige betjeninger til dit Luxaflex® Liftgardin. Endeløs kæde i metal eller hvid plast. Snortræk med snore i hvid,grå eller beige. Skal det være ekstra nemt eller er vinduet placeret, hvor det er vanskeligt at komme til, kan Luxaflex® Liftgardiner også leveres med motorbetjening.

De vandrette aluminiumsstænger i et Luxaflex® Liftgardin giver et enkelt og stilrent udtryk. ”Ballina Front” har stængerne indsyet i tunneller på forsiden ind mod rummet. ”Ballina Back” har stængerne på bagsiden mod vinduet. Med modellen Segmenta hejses stoffet i fulde segmenter, hvilket gør stofpakken højere og fladere og ideel fx i høje vinduer. Et Luxaflex®
Liftgardin har en afslutning forneden som beskytter folderne i liftgardinet mod afblegning fra solens UV-stråler.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskræmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden