Klassiske lamelgardiner Luxaflex

Klassiske lamelgardiner Luxaflex

Et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med Luxaflex lamelgardiner styres lyset let og ind i rummet. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer. Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Eller hvorfor ikke bruge lamelgardiner som en flexibel rumdeler?

Styr lysindfald og privatliv

Lameller kører sidelæns langs dit vindue modsat mange andre gardiner, og kan derved dække hele eller dele af vinduet efter behov. For at styre lysindfaldet kan lamellerne vinkles og flyttes i små eller store trin, og du kan derved skabe netop den lysbetoning og det privatliv som du ønsker i rummet.

Kombiner funktionalitet og elegance

Luxaflex lamelgardiner kombinerer funktionel solafskærmning med dekoration og elegance, og giver en skøn tekstilfølelse i store vinduer. Lamelgardiner fås i en lang række forskellige farver og teksturer – så her har du alle muligheder for at finde lige netop det lamelgardin du leder efter.

Lamelgardin efter dine behov og ønsker

Luxaflex lameller fås i forskellige bredder; 63, 89 og 127 mm. Skinnen fås i hvid, sort og aluminium. Som standard leveres lamellerne med bundlod og -kæde, i samme farve som skinnen. Det er muligt at få lamellerne med indsyet bundlodder i stedet, hvis du synes dette er mere din stil. Bundlod og bundkæde fås i hvid til alle lamelbredder, og i sort til 89 og 127 mm. Der kan også vælges stålkæde – anbefales dog ikke ved parkering i siden.

Med lamelgardiner kan du fra start selv vælge om du vil parkere lamellerne i siderne eller i midten af vinduet. Du vælger også selv om du vil have indsyet bundlodder i lamelgardinets bund eller om det skal være med bundlodder og kæde som går fra lamel til lamel. Kæden kan være med til at holde gardinets lameller mere på plads, hvis gardinet et placeret i et vindue/dør, hvor der åbnes.

Betjeningsløsninger

Som standard betjenes lamelgardinerne med kuglekæde eller trækstang, men det er også muligt at få dem betjent med motor og fjernstyring.

Snor/kæde: snor fås i hvid, sort eller grå til fratrækning og kæde i sort, hvid eller stål til vinkling af lameller inkl. kædelod. Snoren og kæden kan placeres valgfrit i højre eller venstre side.

Snor/drejestang: snor i hvid, sort eller grå til fratrækning af lameller. Transparent drejestang i plast til vinkling af lameller fås i længderne; 50, 100, 150 og 300 cm.

Kædetræk: endeløs kæde i hvid, lysegrå, antracitgrå eller sort til både fratræk og vinkling af lameller. Fås i 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 400 cm.

Betjeningsstang: hvid, grå eller sort aluminiumsstang i valgfri længde op til 150 cm. Anvendes både til fratræk og vinkling af lameller. Kan vælges til 89 og 127 mm lamelbredde.

Motor: vælg mellem 230V standard motor eller med indbygget RTS modtager.

PowerView: indbygget 18V motor, som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

Et stort udvalg af flotte farver

Kollektionen indeholder adskillelige væv i forskellige farver, mønstre og transparentheder, således der med sikkerhed er noget til din boligindretningsstil.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle lamelgardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af lamelgardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?