Duette plisségardiner Luxaflex

Duette plisségardiner Luxaflex

Duette plissé er et plisségardin hvor snorhullerne bliver usynlige, da de ligger mellem de 2 lag stof. Det betyder at der også med plisse kan laves 100 % mørklægning. Gardinerne er også isolerende, da der mellem de 2 lag stof dannes en lille luftpude. Snorene bliver på denne måde også usynlige ned gennem stoffet.

Duette fra Luxaflex fåes i et bredt udvalg af væv i flotte mønstre og farver – og i flere transparentheder. Duette er med til at holde et minimalistisk look, med de små fine plisseringer. Til Duette stofferne findes alle plissemodellerne, snorløse betjeninger, op/ned gardiner og almindelige frithængende systemer.

Farvemuligheder er uendelige, hvor der er noget for enhver smag – det garanterer vi. Duette er også det miljørigtige valg af plissegardiner, det både isolerer, giver hygge, sparer på varmeregningen eller nedkølingsomkostninger og så er det samtidigt lydisolerende. Duette plisségardiner kaldes mange steder Dobbelt plisségardiner.

Det perfekte mørklægningsgardin

Duette gardiner er det perfekte plissegardin, hvis der ønskes mørklægning, da stoffet er baseret på 2 lag væv, der sikrer at lyset kan lukkes helt ude, hvis dette ønskes. Grundet de 2 lag væv er duette gardinet særlig specielt, da det herved kan skabe et væld af kombinationer af smukke farver og transparentheder, som kan tilpasses netop din personlige indretningsstil.

Energieffektivt gardin

En af fordelene ved duette plisségardinet er, at det hjælper med at gøre dit hjem mere bæredygtigt ved at mindske energiforbruget grundet de 2 lag væv, da der skabes en isolerende effekt mellem vævende. Samtidig er gardinet også lydabsorberende og kan reducere rummets akustik med op til 60%. Duette gardinets simple, rene og smukke linjer, er dét, som gør gardinet særligt populært.

Tyger med olika funktioner

Utöver det vanliga tygvalet finns det olika specialtextilier att välja mellan för dina Duette plisségardiner:

Duette Fixe: Fixe-konstruktionen ger tyget en jämnare fördelning av vecken, vilket ger gardinen extra stabilitet och därmed en längre livslängd.

Duette Architella: En unik duett med fyra lager tyg och 3 luftfickor, vilket gör gardinen till en av de mest energieffektiva på marknaden, då den skapar en ännu högre isoleringsgrad med sina extra luftfickor. Konstruktionen säkerställer också att vecken aldrig dras ut.

Natt/dag: Gör det möjligt att kombinera 2 tyger i samma gardin, så att det blir en färg/transparens upptill och en annan nertill.

Topar plus: Tyget har en bra reflektion av sol och ljusstrålar, och tål bl.a. fukt. Tyget är färdigbehandlat, så det motstår smuts och smuts bättre än tyger som inte är färdigbearbetade. Samtidigt är materialet resistent mot vatten och oljebaserade vätskor.

Dust Block: Textilen är efterbehandlad så att den stöter bort rök, damm, vatten och oljebaserade vätskor som t.ex. vin och kaffe. Finishen fungerar på både fram- och baksidan, och förlänger produktens livslängd.

Verosol: Tyget är en unik textil med aluminium på baksidan. Textilen reflekterar solens strålar effektivt och skapar ett särskilt behagligt inomhusklimat. Tyget finns i tre OH-film och finns i 6 grundfärger.

Tips: Sätt regelbundet Duettegardinen i uppdraget läge för att förlänga livslängden.

Betjeningsløsninger

Duette kan fås med det revolutionerende Luxaflex SmartCord betjeningssystem, hvor gardinet betjenes med et pumpesystem, således snoren altid forbliver kort. Det er nemt at betjene og gør dit vindue langt smukkere, da den korte snor betyder, at du undgår lange filtrede snore på gulvet eller i vindueskarmen. Kan også betjenes med det smarte og elegante LiteRise system, hvor betjeningen sker uden snore, men hæves/sænkes ved at skubbe let i underlisten. Gardinet kan herved nemt placeres præcis i den højde, du ønsker.

Derudover fås duette gardinet også med både klassiske og moderne betjeningsmetoder.

Snoretræk: placering i højre eller venstre side. Træksnoren leveres i henhold til regler om børnesikkerhed.

Kædetræk: placering i højre eller venstre side. Kæde i hvid, grå, antracit eller sort plast.

Længde: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm. Metalkæde er også tilgængelig, hvis ønskes.

Greb: betjenes med et eller to greb ved bredde over 128 cm. Grebet leveres i samme farve som listefarve, men transparent plastgreb eller metalgreb er også muligt. Det er også muligt at bestille en betjeningsstang, hvis ønskes.

LiteRise: betjenes med eller uden greb i metal eller transparent plast. LiteRise er en snoreløs betjening, hvor du let hæver og sænker dit gardin med et greb på listen. Gardinet bliver der, hvor du placerer det. Ved bredde over 160 cm isættes altid 2 greb.

SmartCord: Træksnor i venstre eller højre side. SmartCord® er en kort betjeningssnor, hvor snoren altid forbliver kort, uanset om gardinet er oppe eller nede. Med SmartCord® slipper du for at have en lang snor hængende eller liggende i vindueskarmen. Motor: indbygget 12V (batteri) eller 24V DC motor. Her kan du læse mere om motorstyring.

PowerView: indbygget 18V motor, som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

Væv med forskellige funktioner

Udover det sædvanlige stofudvalg, så findes der forskellige specialtekstiler at vælge mellem til dine duette plisségardiner:

Duette Fixe: Fixe konstruktionen giver vævet en mere jævn fordeling af plisséerne, som giver gardinet en ekstra stabilitet og derved også længere levetid. Duette Architella: Et unikt duette med fire lag væv og 3 luftlommer, som gør gardinet til et af de mest energieffektive på markedet, da det med sine ekstra luftlommer skaber en endnu højere isoleringsgrad. Konstruktionen sikrer samtidig at plisséerne aldrig bliver trukket ud. Nat/Dag: Gør det muligt at kombinere 2 stoffer i samme gardin, således der er en farve/transparenthed øverst og et andet nederst. Topar plus: Stoffet har en god refleksion af sol- og lysstråler, og tåler bl.a. fugt. Stoffet er efterbehandlet, således det modstår snavs og smuds bedre end stoffer, der ikke er efterbehandlet. Samtidig er stoffet afvisende overfor vand og oliebaserede væsker. Dust Block: Tekstilet er efterbehandlet, så det frastøder røg, støv, vand og oliebaserede væsker som fx. vin og kaffe. Efterbehandlingen virker både på for- og bagside, og forlænger produktets levetid. Verosol: Stoffet er et unikt tekstil med aluminium på bagsiden. Tekstilet reflekterer solens stråler effektivt og skabet et særligt behageligt indeklima. Stoffet findes i tre transparentheder og fås i 6 basisfarver.

Tip: Parker jævnligt duette plisségardinet optrukket for at forlænge den smukke plissé levetid

Elegante farver til boligen

Duette gardiner fra Luxaflex fås i et bredt udvalg af væv i flotte farver og strukturer – og i flere forskellige transparentheder. Duette tilfører smukke plisserede folder til alle vinduesformer, og findes i plissébredder på 25, 32 og 64 mm, som hver især passer flot til forskellige vinduesstørrelser.

Hvordan er pris og levering?

Alle duette plisségardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af duette gardin.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?