Klassiske gardiner Pagunette

Klassiske gardiner Pagunette

Klassiske gardiner fra danske Pagunette giver en hyggelig følelse, påvirker lyset og forbedre akustikken. Pagunette tilbyder en række af forskellige gardinløsninger, med stofkvaliteter i forskellige strukturer og overflader. Findes i alt fra ensfarvede, striber, firkanter til designede mønstre.

Gardinerne monteres normalt på skinner i loft eller væg eller med dekorative gardinstænger. Klassiske gardiner kan sys på mange forskellige måder med et udvalg af forskellige bånd, folder eller øjer. Kan laves klassisk med lambrequins/hjelmklæder eller buer – mulighederne er mange. Hvis du vælger at sy selv kan du købe alle vores stoffer som metervare.

 

Fra vægge til bolig

Gardinerne i din bolig er dem, der ændrer din bolig fra blot at være vægge og et tag, til at være dit hjem. De er smukke og praktiske, og hvis du vælger de rigtige gardiner, så kan de være bindeleddet mellem resten af din indretning.

Bedre akustik og indeklima

Elegante gardiner kan fremhæve din indretningsstil betydeligt. Et gardin forbedrer desuden akustikken i et rum markant, og bevirker til et forbedret indeklima.

Stofgardiner til din indretningsstil

Fælles for klassiske stofgardiner er både den dekorative- og funktionelle virkning. Klassiske gardiner giver utallige muligheder, og afhængigt af valg af stof kan du opnå alt fra et stilrent og minimalistisk udtryk til en farverig og varm stil.

Gulv-til-loft stofgardiner

Der er flere fordelagtige grunde til at vælge et stofgardin, som går fra gulv til loft. Udover hyggen ved stofgardiner, så har de også en tendens til at få rum til at virke større og varmere.

Gardiner for enhver smag

Om du enten er på udkig efter lette gardiner, transparente gardiner, lounge gardiner, mørke gardiner, mørklægningsgardiner eller velour gardiner – så har vi hos Moogio et stort udvalg blandt Pagunettes smukke klassiske gardiner. Gå på opdagelse i et univers af farver og mønstre, som kan pryde væggene hos dig.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle klassiske gardiner fra Pagunette er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber klassiske gardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?