Frithængende plisségardiner Moogioline

Frithængende plisségardiner Moogioline

Plisségardiner fylder ikke meget. De er næsten usynlige når de ikke er kørt for. Omvendt meget effektive når de skal beskytte mod sol, varme, indkig eller lys. Moogio har et stort udvalg af plisségardiner fra Moogioline til alle typer af vinduer. Vælg blandt hundredevis af stoffer. Ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagside i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med plisségardiner Moogioline.

Vælg Moogioline plisségardiner

Plisségardiner har et klassisk udtryk med de skarpe plisserede folder, som kendetegner gardinet. Gardinet har et yndefuldt udtryk, når det er i brug, og sidder ellers diskret i toppen af vinduet, når det er kørt op.

Moderne gardiner

Vælger du plisségardiner fra Moogioline, får du et gardin i stilrent design. Kollektionen byder på massevis af forskellige stoffer at vælge imellem; ensfarvet, transparent, lyse, mørke eller mønstret.

Gardiner til din indretningsstil

Gardinet har et udtryk med små smalle lister i aluminium, hvor stoffet hjælper til at det ikke føles alt for maskulint. Når gardinet køres helt op, er det næsten helt usynligt. Plissegardiner findes i mange former, og man kan ikke tænke på et vindue, hvor der ikke kan laves et plissegardin til, eftersom de kan laves som både trekantet, femkantet, skrå overliste – ja, alt er muligt med Moogioline plissegardiner.

 • De fleste af Moogiolines plisségardiner er af polyester, men nogle fås også i bomuld. Alle stofferne er enkle at rengøre.
 • Over- og underlister er tilgængelige i fire standardfarver: sølv, hvid, sort/brun og messing. Det er dog også muligt at vælge lister i en RAL-farve.
 • Plastkomponenter er tilgængelige i grå, hvid og sort.

Gardinets simple, rene og smukke linjer, er det, som gør gardinet særligt populært.

Betjeningsløsninger

Til dit plisségardin har du mulighed for, at vælge mellem forskellige betjeningsløsninger.

Snoretræk: placering i højre eller venstre side. Træksnoren leveres i henhold til regler om børnesikkerhed.

Kædetræk: kæde i plast. Placering i højre eller venstre side. Metalkæde er også muligt, hvis ønskes.

Motor: indbygget motor fra Somfy. Her kan du læse mere om motoriseret styring.

Er verden fuld af smukke tekstiler

Gå på opdagelse i en verden af forskellige tekstiler; ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagsiden i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med plisségardiner.

Pris och leverans?

Alla plisségardiner från Luxaflex är specialtillverkade och tillverkade unikt för ditt fönster. Pris och leveranstid varierar därför beroende på storlek och vilka val som görs. Kontakta din närmaste Moogio-butik så hjälper vi dig med allt du behöver veta inför ditt köp av plisségardiner.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette.

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?