Energismarte lamelgardiner Moogioline

Energismarta lamellgardiner Moogioline

Ved at vælge et energismart stykke stof til lamelgardinet fra Moogioline vælger du fornuftigt både for miljøet og for din egen økonomi.

Det energismarte stof til lamelgardinet har en isolerende og lysblokerende funktion, hvilket gør at varmen hverken trænger igennem eller lukkes ud. Om sommeren kommer varmen ikke ind og om vinteren holdes kulden ude med denne isolerende funktion, så du har altid et dejligt indeklima.

 

Energismarte lameller fra Moogioline

Lamelgardinet er et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med lamelgardiner styres lyset let ind i rummet. Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Moogiolines lamelgardiner fås i en lang række designs, afhængigt af vinduesvinkler og størrelser.

Perfekt styring af rummets lys

Lameller kører sidelæns langs dit vindue modsat mange andre gardiner. For at styre lysindfaldet vinkles lamellerne, og du kan derved skabe netop den lysbetoning som du ønsker i rummet.

Design dit eget energilamelgardin

Gardinernes fås i to lamelbredder; 89 mm og 127 mm. Med lamelgardiner kan du fra start selv vælge om du vil parkere lamellerne i siderne eller i midten af vinduet. Du vælger også selv om du vil have indsyet bundlodder i lamelgardinets bund eller om det skal være med bundlodder og kæde. Kæden kan være med til at holde gardinets lameller mere på plads, hvis gardinet et placeret i et vindue/dør, hvor der åbnes.

Betjeningsmuligheder

Som standard betjenes lamelgardinerne med kuglekæde eller trækstang, men det er også muligt at få dem betjent med motor og fjernstyring.

Snor/kæde: kæden benyttes til at vinkle lamellerne til den ønskede position, og snoren bruges til at trække for og fra.

Snor/drejestang: snoren bruges her til at trække for/fra, og drejestangen benyttes til at vinkle lamellerne.

Betjeningsstang: her benyttes betjeningsstangen både til at trække lamellerne for/fra, samt til at vinkle lamellerne. Ved denne betjeningsmulighed slipper du dermed for, at have snor eller kæde hængende.

Motor: Somfy-motor som galant styre dine lamelgardiner. Læs mere her om motorisering.

Et stort udvalg af flotte energismarte lameller

Kollektionen indeholder adskillelige væv i forskellige farver, mønstre og transparentheder, således der med sikkerhed er noget til din boligindretningsstil. Selve kollektionen består af mere end 130 stoffer i forskellige farver, mønstre, transparentheder og strukturer. Der findes hertil også stoffer som er flammehæmmende og nogle som er designet til at undgå blænding i tv- og computerskærmen. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke hænger lige, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle lamelgardiner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af energismarte lamelgardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?