Duette plisségardiner Moogioline

Duette plisségardiner Moogioline

Duette plisségardiner, er et plisségardin hvor snore og snorhullerne bliver usynlige, da disse ligger gemt væk mellem 2 lag stof. Det betyder også, at du med duette plisségardinet kan lave total mørklægning.

Duette plisségardiner fra Moogioline, er gardiner af meget høj kvalitet og i et stort udvalg af farver, der matcher den skandinaviske indretningsstil. Gardinet er isolerende, da der mellem de 2 lag stof dannes en lille luftpude. Duette er på mange måder det miljørigtige valg af plissegardiner, da det både isolerer, giver hygge, sparer på varmeregningen eller nedkølingsomkostninger og så er det samtidigt lydisolerende. Duette plisségardiner kaldes mange steder Dobbelt plisségardiner.

 

Energieffektivt gardin

Duette er et populært dobbelt plisségardin, der kombinerer et smukt design med energieffektivitet, da gardinets celle-i-celle luftlommer hjælper med at holde varmen ude om sommeren, og så hjælper det omvendt også med at holde varmen inde om vinteren.

Smukt akustik gardin

Gardinet har også lydabsorberende egenskaber. Luftlommen i gardinet absorbere effektivt lyden i et rum, hvor akustik er vigtig. Har du derfor et rum, hvor du netop døjer med akustikken, så kan duette gardinet være en ideel og smuk løsning for dig. Duette gardinets simple, rene og smukke linjer, er dét, som gør gardinet særligt populært.

Gardiner som du ønsker det

Listerne findes i fire standardfarver: aluminium, hvid, sort og messingfarvet. Er der specielle krav til listefarve, løser vi også dette. Duette gardiner passer til både store og små vinduer i forskellige vinduesfaconer.

Betjeningsløsninger

Til dit duette gardin har du mulighed for, at vælge mellem en række af forskellige betjeningsløsninger.

Snoretræk: Placering i højre eller venstre side.

Kædetræk: Kæde i plast. Placeres i højre eller venstre side. Metalkæde er også tilgængeligt.

Motor: Indbygget motor fra Somfy. Her kan du læse mere om forskellige styringsmuligheder.

Smukke farver til boligen

Moogioline har en bred kollektion af farver, mønstre og transparentheder, så du kan finde netop din favorit, som passer ind i din indretningsstil.

Hvordan er pris og levering?

Alle duette plisségardiner fra Moogio er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af duette gardin.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?