Hvorfor investere i din egen Moogio-butik lige nu?

Som Moogio-franchisetager er du aldrig alene

Start nu og bliv en del af Moogio-familien.

Hurtigt afkast af investeret kapital

Med en relativt lav investering, lave franchiseafgifter og kontrol af dine egne omkostninger er der store muligheder for hurtigt at få afkast af den investerede kapital. De fleste af vores franchisetagere opnår rentabilitet I løbet af 1-2 år, hvilket er rigtigt godt, både sammenlignet med nystartede virksomheder I branchen og andre virksomheder og franchisevirksomheder generelt.

Lav kapitalbinding

At starte en fysisk butik stiller helt sikkert krav til, at du har en startkapital, men fordelen med moogios butikker er, at du slipper for at købe dig et stort lager. I princippet har moogiobutikkerne intet lager bortset fra udstillingsprodukterne. Hvert produkt, der sælges, skræddersys til en vis grad og tilpasses ved fremstillingen til kundens specifikke behov. Når produktet kommer færdigt fra leverandøren til butikken, er det klart til at blive installeret hjemme hos kunden. Betalingsløsningen, vi bruger, gør, at du ikke binder unødig kapital, men derimod selv bliver betalt, inden du betaler leverandøren.

Rådgivende salg

Ved at tilbyde kvalitetsprodukter I en fysisk butik, men også hjemme hos kunden, kan dine kunder se, føle og røre produkterne, og du kan fokusere på det, der er vigtigt: hjælpe kunden med at forstå hans/hendes behov og få tillid til dig og moogios varemærke. Tillid fører ofte til varige relationer og bliv ikke overrasket, hvis nogle af dine kunder bliver fantastiske venner på sigt!

Referencebaseret salg

Hos Moogio sætter vi altid kunden I centrum og har derfor et rigtigt godt ry hos vores kunder. Dette afspejles ikke mindst I, at mange kunder kommer igen eller anbefaler Moogio til familie, venner og naboer. Det referencebaserede salg kommer på sigt til at betyde meget for dig.

Konjunkturufølsom branche

Uanset om økonomien blomstrer eller stagnerer for at vokse langsommere I en periode, vil der være efterspørgsel på solafskærmning og vinduesindretning. Solen skinner også I lavkonjunktur og husk, at hvert hjem og hus faktisk har vinduer. Renterne forventes at være lave I mange år frem, hvilket gør, at alle med et job fortsat vil have en stabil økonomi, og virksomheder, som vil fremad, vil have mulighed for at fortsætte med at investere og vokse. Renoveringer af eksisterende boliger kommer ikke til at stagnere. Der vil blive bygget kontorbygninger. Restauranter. Skoler. Sygehuse. Ejerlejligheder. Rådhuse. Villaer. Listen fortsætter, og det gør mulighederne også!

Start nu og bliv en del af Moogio-familien

Som franchisetager hos moogio er du ikke alene. Du samarbejder I forskellige interne fora og diskussionsgrupper. Du deltager I fortløbende uddannelse og support og møder dine kollegaer ved vores meget populære årlige konferencer og møder. Kontakt os, så vi kan fortælle dig mere om, hvordan vi samarbejder, og hvad du kan vinde ved at blive franchisetager hos moogio, allerede i dag.

Er du nysgerrig? Tal med os, så fortæller vi dig mere.

Ring eller send en mail, hvis du vil vide mere om de muligheder, som Moogios franchisekoncept giver, og hvilke personer vi søger.

Søren Grønborg
Country Manager