Hvorfor skal du starte egen virksomhed?

Frihed og succes på dine præmisser

Hvis du har googlet dig til vores hjemmeside med henblik på at finde en egen virksomhed, du kan drive, så har du formentlig allerede en ide om, hvorfor netop du skal starte eget firma. Hvis ikke, har du måske bare brug for nogle gode råd og en hjælpende hånd til at tage det sidste skridt. Uanset hvor du befinder dig i din egen søgeproces, er vi her for at hjælpe dig. Hvis du synes, Moogio lyder interessant, så ring eller send en e-mail til os i dag. Måske bliver det os, der sammen gør din drøm om din egen virksomhed til virkelighed.

Du vil have frihed og fleksibilitet

Du er træt af altid at ”spørge chefen”, hvad hun eller han synes. Ligesom de fleste selvstændige leder du efter en måde til at opleve mere frihed og fleksibilitet – ikke bare i din kalender, men i hele dit liv.

Du vil arbejde for dig selv

Du vil tage dine egne beslutninger og arbejde for dig selv, i stedet for en anden. Dette er en vigtig drivkraft for de fleste selvstændige erhvervsdrivende. I stedet for at opfylde en andens drøm er det på tide at finde en vej til at få udlevet det, du er god til, og fokusere på det, der er virkeligt vigtigt – skabe et behageligt og meningsfuldt liv, der passer til dig og din familie.

Du vil eje din egen virksomhed

Det handler ikke bare om at være selvstændig. For mange handler det om at bevise over for sig selv, at man har det, der skal til. Du ved, du kan gøre det. Det er din drøm. Du lever kun en gang, og hvis du ikke gør det nu, finder du formentlig aldrig ud af, om du faktisk ville have klaret det.

Du vil eje din egen tid

Selv om du ved, at det at være selvstændig kræver hårdt arbejde for at lykkes, vil du ”eje” din egen tid. I stedet for at jobbet skal styre familien, styrer du tiden, så den passer til både familien og virksomheden. Planlæg selv udviklingssamtalen eller hvornår hunden skal luftes. Som selvstændig er det dig, der styrer din tid, ingen anden.

Du er træt af at tjene penge til en anden

For mange er det en afgørende drivkraft til at starte deres egen virksomhed. Det er måske ikke pengene I sig selv, der er så vigtige I virkeligheden. Heller ikke at blive rig, men snarere følelsen af at arbejde for sig selv og opbygge noget værdifuldt for familien.

Du vil drive en virksomhed, du selv står inde for

Som selvstændig sætter du, når alt kommer til alt, dit eget navn på spil. Du vil kunne stå inde for det, du sælger, og produkterne og serviceydelserne skal allerhelst være af så høj kvalitet, at de I praksis sælger sig selv. Det kan blive muligt ved at starte dit eget med et velafprøvet forretningskoncept, som både tilfredsstiller dine egne formål og dine kunders langsigtede ønsker og behov.

Er du nysgerrig? Tal med os, så fortæller vi dig mere.

Ring eller send en mail, hvis du vil vide mere om de muligheder, som Moogios franchisekoncept giver, og hvilke personer vi søger.

Søren Grønborg
Country Manager