Hvem egner sig som franchisetager hos Moogio?

Hvis du drømmer om at blive en succesfuld selvstændig erhvervsdrivende...

Hvis du drømmer om at blive succesfuld selvstændig erhvervsdrivende, kan Moogio meget vel være vejen til at opfylde den drøm. Branchen for solafskærmning og vinduesindretning er i bund og grund relativt ufølsom over for konjunkturer og fortsætter med at vokse i omsætning for hvert år, der går.

Succesfulde franchisetagere fødes ikke; de skabes med de rette forudsætninger

Hvis du drømmer om at blive succesfuld selvstændig erhvervsdrivende, kan Moogio meget vel være vejen til at opfylde den drøm. Branchen for solafskærmning og vinduesindretning er i bund og grund relativt ufølsom over for konjunkturer og fortsætter med at vokse i omsætning for hvert år, der går.

For at blive succesfuld franchisetager hos Moogio kræves der ingen tidligere erfaring fra branchen. Du behøver heller ikke have nogen erfaring fra salg i marken eller butik. Faktum er, at vores franchisetageres baggrund er meget forskellig, alt fra musiker, vvs-montør til lærer og administrerende direktør. Vi kan lære dig alt det, du skal vide om vores branche, og hvordan du kan blive den lokale ekspert og leverandør af vores højkvalitative produkter.

Hvis tidligere erfaring er af mindre betydning for din succes, så er din indstilling og dine personlige egenskaber så meget vigtigere. For at lykkes hos os, tror vi, at du er nødt til at være en social og rar person med en stor grad af fleksibilitet og lydhørhed. Som alle selvstændige er du nødt til at besidde god selvdisciplin. Du kan lide at smøge ærmerne op for at få ting og sager gjort, og du giver dig ikke, før det er lykkedes. Du skal have det godt med at have ansatte og kunne motivere, støtte og uddanne ved behov. Da en stor del af vores succes bygger på referencesalg og netværksarbejde lokalt, er det en stor fordel, hvis du allerede i dag kender mange mennesker i det område, hvor du vil åbne din butik. Hvis du er ny i en by eller har planer om at åbne flere butikker, er du af den opfattelse, at du vil arbejde på og glæder dig til at opbygge et lokalt netværk netop der.

Kan du kende dig selv i beskrivelsen ovenfor? Så spiller det egentlig ingen rolle, hvad du har lavet indtil nu, når det gælder job og karriere. Vi kommer til at give dig al uddannelse og løbende support, du har brug for, for at kunne lykkes med din nye virksomhed.

 

Uddannelse og netværk

Moogios franchiseuddannelse er planlagt i detaljer og indeholder både teoretiske og praktiske dele. Indledningsvis får du et kursus, som omhandler branchen, konceptet, sortimentet, markedsføring, salg, opmåling, montering, økonomi, intranettet, kvalitetssikring mm. I løbet af uddannelsen vil du blive introduceret til Moogios netværk af butikschefer og franchisetagere. I kommer til at mødes i forbindelse med fælles aktiviteter, og du vil hurtigt mærke, at både supportkontoret og dine nye kollegaer er der for dig, når du har spørgsmål eller brug for rådgivning om i stort set hvad som helst. En af dine erfarne franchisetager-kollegaer vil desuden være din ”fadder” i løbet af dit første år i Moogio-familien.

Er du nysgerrig? Tal med os, så fortæller vi dig mere.

Ring eller send en mail, hvis du vil vide mere om de muligheder, som Moogios franchisekoncept giver, og hvilke personer vi søger.

Søren Grønborg
Country Manager