Aluminiumspersienner

Aluminiumspersienner Luxaflex®

Luxaflex® persienner er af meget høj kvalitet, og designet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Kollektionen byder på en bred vifte af farver og forskellige typer lameller; fx med eller uden mønstre, perforerede eller med den unikke finish Flock De Luxe. I kollektionen er der over 300 farver at vælge imellem. Luxaflex® har persienner, som er udviklet specielt til vådrum, såsom badeværelser og vaskerum.
Persiennerne fås i fem forskellige lamelbredder 16, 25, 35, 50 og 70 mm. Foretrækker du en persienne med brede lameller, kan du desuden også vælge blandt en masse forskellige stigebånd i spændende farver og mønstre.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Luxaflex® tilbyder flere unikke varianter af aluminiumspersienner:

  Elipse® er et patenteret persiennesystem, hvor hæve/sænke og vinkling er integreret i en flot designet åbne topliste. Elipse® kombinere persiennens klassiske fornemmelse med et moderne og højteknologisk design. Elipse® kommer i lamelbredder 50 eller 70 mm, og du kan sætte et personligt præg gennem et bred udvalg af stigebånd. Elipse® betjennes med en drejestang.

  MegaView® giver dobbelt udsyn. Når lamellerne åbnes trækkes de sammen to og to, og giver et bedre udsyn. I 25 mm lamelbredde fås betjening med drejestang/snor, kædetræk eller 24V DC motor. i 50 mm lamelbredde fås betjeningen som snor/snor eller drejestang/snor.

  VarioFlex persiennen giver dig en ekstra dimension i styringen af solen og dens lysindfald. Persiennen – med kædetræk – er opdelt i to sektioner, som åbnet/lukkes uafhængigt af hinanden. Vælg selv placering af sektionssplit – hver sektion skal dog være minimum 20 cm.

  Maxbredde 330-500 cm afhængigt af lamelbredde.

 • Teknisk information / Betjening

  Drejestang/Snoretræk: Snoren bruges til at trække persiennen for/fra, og drejestangen benyttes til at vinkle persiennelamellerne.

  Snoretræk: Snore til at hæve/sænke persiennen, samt til at vinkle lamellerne.

  LiteRise®: En unik trinløs betjening, hvor man sænker/løfter/vinkler persiennen ved at skubbe/trække let i underlisten. Ved 50mm persienner vinkles lamellerne ved hjælp af drejestang placeret i venstre side. 25 mm leveres med et metalgreb i underlisten – hvid eller aluminiumsfarvet. Ved bredder over 150 cm leveres 2 greb.

  Kædetræk: Kæde i hvis, lysegrå antracit eller sort plast – til både op- og nedkørsel samt vinkling af lameller. Også mulighed for stålkæde – dog ikke med QuickRelease. Kædetrækslængder: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350.

  Top Down/Bottom Up: Modellen er udspændt ved hjælp af snore, hvorfra persiennen betjenes fra henholdsvis top og/eller bund via monteret metalgreb. Profiler i hvis, lysegrå eller sort, og med farvematchende wirefødder i top og bund for nem rengøring. Lamellerne vinkles ved hjælp af den integrerede skyde knap i grebet.

  Motor: Lamelbredder 16 og 25 leveres med indbygget 24V DC motor, mens lamelbredder 35, 50 og 70 mm fås med 230V AC motor. Læs mere om de forskellige styringsmetoder her.

  PowerView®: Indbygget 18V motor til 16 og 25 mm lameller, samt 230V motor til 35, 50 og 70 mm. Begge styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

   

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle aluminiumspersienner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden