Aluminiumspersienner Luxaflex

Aluminiumspersienner Luxaflex

Persienner er ikke bare en solafskærmning, det er også en elegant indretningsdetalje, som kan forandre et rum - præcis som et fag gardiner gør.

Traditionelle aluminiumspersienner fra Luxaflex findes i et stort udvalg af farver, mønstre og modeller. Om det skal være smalle eller bredde lameller i klassiske eller moderne farver, er op til din personlige smag og stil. Persienner fra Luxaflex fås i fem forskellige lamelbredder; 16, 25, 35, 50 og 70 mm.

Foretrækker du en persienne med brede lameller, kan du desuden også vælge blandt en masse forskellige stigebånd i spændende farver og mønstre. Tommelfingerreglen er, smalle lameller til små vinduer og bredde lameller til stort vinduer – men valget er selvfølgelig helt op til dig. Hejs op eller ned. Vinkel for at slippe lyset ind eller skærme det ude. Luxaflex aluminiumspersienner er af meget høj kvalitet, og designet er gennemtænkt ned til mindste detalje.

 

Lameller til ethvert behov

Persiennerne fås i fem forskellige lamelbredder; 16, 25, 35, 50 og 70 mm. Foretrækker du en persienne med brede lameller, kan du desuden også vælge blandt en masse forskellige stigebånd i spændende farver og mønstre.

Smalle eller bredde lameller?

Tommelfingerreglen er, smalle lameller til små vinduer og bredde lameller til stort vinduer – men valget er selvfølgelig helt op til dig.

Flere unikke varianter

Luxaflex tilbyder flere unikke varianter af aluminiumspersienner.

Elipse er et patenteret persiennesystem, hvor hæve/sænke og vinkling er integreret i en flot designet åben topliste. Elipse kombinere persiennens klassiske fornemmelse med et moderne og højteknologisk design. Elipse kommer i lamelbredder 50 eller 70 mm, og du kan sætte et personligt præg gennem et bred udvalg af stigebånd. Betjenes med en drejestang.

MegaView giver dobbelt så meget udsyn kontra almindelige persienner. Når lamellerne åbnes, trækkes de sammen to og to, hvilket giver et bedre udsyn. I 25 mm lamelbredde fås betjening med drejestang/snor, kædetræk eller 24V DC-motor. Ved 50 og 70 mm lamelbredde fås betjeningen som snor/snor eller drejestang/snor.

VarioFlex persiennen giver dig en ekstra dimension i styringen af solen og dens lysindfald. Persiennen – med kædetræk – er opdelt i to sektioner, som åbnes/lukkes uafhængigt af hinanden. Vælg selv placering af sektionssplit – hver sektion skal dog være minimum 20 cm.

Betjeningsløsninger

Alu persienner fra Luxaflex fås i en lang række forskellige betjeningsløsninger, så du kan styre dine persienner præcis som du ønsker.

Drejestang/snoretræk: Snoren bruges til at trække persiennen for/fra, og drejestangen benyttes til at vinkle persiennelamellerne.

Snoretræk: Snore til at hæve/sænke persiennen, samt til at vinkle lamellerne.

LiteRise: En unik trinløs betjening, hvor man sænker/løfter/vinkler persiennen ved at skubbe/trække let i underlisten. Ved 50mm persienner vinkles lamellerne ved hjælp af drejestang placeret i venstre side. 25 mm leveres med et metalgreb i underlisten – hvid eller aluminiumsfarvet. Ved bredder over 150 cm leveres 2 greb.

Kædetræk: Kæde i hvid, lysegrå antracit eller sort plast – til både op- og nedkørsel samt vinkling af lameller. Også mulighed for metalkæde – dog ikke med QuickRelease. Kædetrækslængder: 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm.

Top Down/Bottom Up: Modellen er udspændt ved hjælp af snore, hvorfra persiennen betjenes fra henholdsvis top og/eller bund via monteret metalgreb. Profiler i hvid, lysegrå eller sort, og med farvematchende wirefødder i top og bund for nem rengøring. Lamellerne vinkles ved hjælp af den integrerede skyde-knap i grebet.

Motor: Lamelbredder 16 og 25 leveres med indbygget 24V DC-motor, mens lamelbredder 35, 50 og 70 mm fås med 230V AC motor. Læs mere om de forskellige styringsmetoder her.

PowerView: Indbygget 18V motor til 16 og 25 mm lameller, samt 230V motor til 35, 50 og 70 mm. Begge styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

Elegante farver til boligen

Kollektionen af alu persienner byder på en bred vifte af farver og forskellige typer lameller; fx med eller uden mønstre eller måske perforerede. I kollektionen er der over 300 farver at vælge imellem. Luxaflex har desuden persienner, som er udviklet specielt til vådrum, såsom badeværelser og vaskerum.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette!

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle aluminiumspersienner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af alu persienner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?