Træpersienner

Træpersienner Luxaflex

Luxaflex® elegante træpersienner er et smukt naturprodukt, der er velgenet som både solafskærmning og rumfordeler. Træpersiennerne fås i to forskellige lamelbredder; 50 og 70 mm. Som standard leveres træpersiennerne med aluminiums overliste og en bundliste i træ. Persiennerne fås med fem forskellige betjeningsmuligheder. Luxaflex® træpersienner er fremstillet af materialer, som er erhvervet etisk og dyrket på en bæredygtig måde.

Du kan gøre dine træpersienner endnu mere unikke, ved at vælge et dekorativt stigebånd fra Luxaflex-kollektionen. 38mm dekorative stigebånd giver persiennerne et personligt præg. Kollektionen indeholder et stort udvalg af farver, så der er noget netop for din personlige indretningsstil.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information
  • Luxaflex® kollektion af træpersienner indeholder 31 varianter i 7 serier; fx Shine, Bambu og Basic.
  • Ligesom aluminiumspersienner, så udbyder Luxaflex® træpersienner i modellen Elipse®. Elipse® er et patenteret persiennesystem, hvor hæve/sænke funktionen samt vinkling er integreret i en flot designet åben topliste. Elipse® kombinerer persiennes klassiske følelse med  et højteknologisk design. Elipse® kommer i 50 og 70 mm lameller, og du sætter her dit personlige præg gennem et bredt udvalg af stigebånd. Elipse® betjennes med en drejestang.
  • Stigebånd fås i 22 forskellige farver, der alle er størrelsen 38 mm.
  • Skab en personlig træpersienne ved at vælge op til tre forskellige farver på lamellerne i et og samme produkt.
  • Beslag leveres som standard i aluminium, men fås også i hvid.
 • Teknisk information / Betjening

  Snoretræk: Snore til både at trække fra/for smat vinkling af persiennerne.

  LiteRise®: En unik trinløs betjening, hvor man løfter/sænker persiennen ved at skubbe/trække i underlisten, og vender lameller med drejestang.

  Snoretræk/drejestang: Snoretræk til at trække persiennerne for/fra, og drejestang i aluminium til vinkling af lamellerne. Leveres op til 300 cm.

  Kædetræk: Hvis, grå, antracit og sort endeløs kæde i plast til både at trække for/fra og vinkling af lamellerne. Stålkæde er og muligt. Leveres med 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm.

  Motor: Leveres med 230V AC motor.

  PowerView®: Indbygget 230V motor, placeret i venstre side, som kan styre ved hjælp af en fjernbetjening eller app.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex®:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle træpersienner fra Luxaflex® er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden