Træpersienner

Træpersienner Moogioline

Vælger du træpersienner fra Moogioline, får du en stilren og prisvenlig persienne, skræddersyet netop til dit vindue. Træpersienner fås i to forskellige lamelbredder; 25 og 50 mm. Vælger du 50 mm lameller får du også mulighed for at vælge et bredt stigebånd. Persiennerne fremstilles i en stilren farveskala; hvid, creme sort, lysegrå, grå, mørkegrå og antracit. Persiennerne er også mulige at få i andre farver. Moogiolines træpersienner fremstilles af Paulownia, Basswood eller Bambustræ. Paulowniatræet er særlig unikt da dette er meget let og et af de bedste træsorter til netop persienner.

Maksimum mål Paulownia og Basswood; bredde: 270 cm og højde 260 cm
Maksimum mål for Bambus; bredde: 240 cm og højde: 260 cm
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Teknisk information / Betjening

  Drejestang/snoretræk: Snoretræk for at trække persienne op og ned. Drejestangen bruges til at vinkle lamellerne.

  Snoretræk: Snore til at trække persiennen og og ned, samt for vinkling af lameller.

  Kædetræk: Kæde i stål eller hvid plast, til at trække for/fra samt vinkling af lameller.

  Håndsving: Håndsving til persienne placeres i højre side.

  Motor: Persienner fra Moogioline er mulige at få med motorstyring. Læs mere om forskellige styringsmuligheder her.

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?
 • Pris / Levering

  Alle træpersienner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden