Træpersienner Moogioline

Træpersienner Moogioline

Træpersienner er ikke bare en solafskærmning, det er også en elegant indretningsdetalje til boligen, som kan forandre et rum - præcis som et fag gardiner gør. Klassiske træpersienner fra Moogioline findes i et stort udvalg af farver og træsorter. Om det skal være smalle eller bredde lameller i enten klassiske eller moderne farver, er op til din personlige smag og stil.

En flot træpersienne er en fleksibel afskærmning med de vandrette lameller som enkelt vippes op eller ned – afhængig af hvor meget du vil skærme af. Med træets naturlige karakter opleves et afdæmpet og behageligt lys i rummet, uanset om du vælger en lys eller mørk træsort. Vælger du træpersienner fra Moogioline, får du en stilren og prisvenlig persienne, som er specialfremstillet netop til dit vindue.

 

Match dine træpersienner med din indretningsstil

Træpersienner fås i to forskellige lamelbredder; 25 og 50 mm. Vælger du 50 mm lameller får du også mulighed for at vælge et bredt stigebånd. Moogiolines træpersienner fremstilles af Paulownia, Basswood eller Bambustræ. Paulowniatræet er særlig unikt da dette er meget let og et af de bedste træsorter til netop persienner.

Simpel vedligeholdelse

Træpersienner er særlig nemme at vedligeholde, da disse blot skal have en let omgang med en støvekost eller anden blid afstøver.

En ægte klassiker

Træpersienner tilfører automatisk en særlig følelse af varme i et rum, og er samtidig en elegant og iøjefaldende solafskærmningsløsning. Persienner har i mange år været en klassisk stilfuld løsning, og det vil de helt sikkert, grundet sine unikke egenskaber, blive ved med i mange år frem. En funktionel løsning, der aldrig går af mode.

Betjeningsløsninger

Træpersienner fra Moogioline fås med en lang række forskellige betjeningsløsninger, så du kan styre dine persienner præcis som du ønsker.

Drejestang/snoretræk: Snoretræk for at trække persiennen op og ned. Drejestangen bruges til at vinkle lamellerne.

Snoretræk: Snore til at trække persiennen op og ned, samt for vinkling af lameller.

Kædetræk: Kæde i stål eller hvid plast, til at trække for/fra samt vinkling af lameller.

Håndsving: Håndsving til persienner placeres i højre side.

Motor: Persienner fra Moogioline er mulige at få med motorstyring. Læs mere om forskellige styringsmuligheder her.

Varme og naturlige farver til boligen

Moogiolines kollektion af træpersienner byder på et stort udvalg af farver og forskellige typer lameller, i enten klassiske eller moderne nuancer. I kollektionen er der farver til enhver smag og boligindretning, at vælge imellem. Persiennerne fremstilles i en stilren farveskala blandt nuancerne; hvid, creme, lysegrå, grå, mærkegrå, antracit og sort. Persiennerne er også mulige at få i mange andre farver.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette!

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle træ persienner fra Moogioline er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af træ persienner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?