Glatz Castello PRO

Parasol Glatz Castello PRO

Castello Pro fra Glatz er en særdeles smuk, stilren og kraftig parasol, hvor der er god mulighed for at montere varmere, lys og tagrender mellem parasollerne. Parasollen er ideel ved restauranter, caféer, hoteller eller store, åbne terrasser. Castello Pro er designet til store udendørs områder, og tilbyder deraf et højt niveau af korrosionsbeskyttelse med sine komponenter, der er lavet af højkvalitets materiale.

Udstyret med enkle trykstøbte dele, fascinerer Castello Pro med sit flade parasoltag, der giver en høj grad af vindstabilitet. Parasoltaget kan åbnes og lukkes på ingen tid med spændegrebet. Hvis parasollen er valgt med LED-spots eller varmere er elektronikken i forvejen integreret diskret i rammen og stiverne.

Materiale og teknologi

Stellet er lavet af naturanodiseret aluminium med højkvalitets glasfiberforstærkede dele. Parasollen er udstyret med rustfri stålskruer og nitter, og er derfor korrosionsbestandig. Dugen er udskiftelig og selvspændende, hvilket er med til at sikre en stram og smuk dug.

Betjening

Det modsatte åbningsprincip muliggør hurtig åbning og lukning af parasollen, hvorfor den har en nem og bekvem betjening.

Se video

Lys og varmelamper

Modellen kan fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Castello Pro kan også fås med tilhørende varmelamper, hvilket tilføre maksimal mulighed for udnyttelse af parasollen, når vi enden af sommeren er nær.

Størrelser

Castello Pro er en af de parasoller, som kan leveres i rigtig mange forskellige størrelser og varianter, hvor de enten kan leveres runde, kvadratiske eller rektangulære.

Smukke og moderne farver

Stellet fås enten i den rene naturanodiseret aluminiumfarve eller med en antracit pulverlakering (RAL 7016). Dugen fås i cirka 100 forskellige farver, og forekommer kun i den bedste materialeklasse 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%.

Modstandsdygtig i hård vind

Glatz Castello Pro kan håndtere vinde af kulingstyrke med vindhastigheder op mellem 13,9-28,4 meter i sekundet, afhængigt af størrelsen på parasollen.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

  • Fast fod
  • Rør til nedstøbning
  • Væghængt beslag
  • Montageplade

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?