Glatz Sombrano S+

Parasol Glatz Sombrano S+

Sombrano S+ friarmsparasol er grundet sin brugervenlighed meget nem at anvende. Avanceret teknologi sikre en yderst høj komfort. En fleksibel parasol er vigtig, når solen bevæger sig på himlen. Et par enkelte drej på håndtaget og parasollen er kørt op. Du kan nemt justere positionen og bestemme hvor skyggen skal falde. Sombrano S+ er lavet af vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål, samt et bredt udvalg af duge med højeste lysægthed.

Smart indbygget teknologi

Med Sombrano S+ har Glatz skabt noget helt særligt: Det er den første friarmsparasol, der automatisk åbner dugen og samtidig justerer masten, når du drejer betjeningshåndtaget. Dette er takket være en smart indbygget teknologi, som er blevet skabt gennem mange års erfaring med parasoller, hvilket sikrer dig en luksuøs solafskærmningsløsning i mange år frem.

Optimer skyggen med vip og drej

For at udnytte pladsen under parasollen bedst muligt, har man sat masten fast på siden af parasoltaget. Du kan derfor frit bruge pladsen under Sombrano S+. Takket være vippestangen kan parasolhovedet vippes op til 54 grader begge veje rundt. Selve parasollen kan yderligere nemt drejes 360 grader om sin egen akse ved at betjening af fod-låsesystemet.

Materiale og teknologi

Parasoltagets bærelementer og ramme er baseret på naturanodiseret aluminium. Krumtaphuset, slæden, bærearmen og parasolhovedet er lavet af trykstøbt aluminium, og skruer og nitter er lavet af rustfrit stål. Dugen er udskiftelig og selvspændende, hvilket sikrer en stram og smuk dug.

Betjening

Sombrano S+ åbnes og lukkes nemt med håndsvinget. Parasollens centrale krumptapmekanisme er selvlåsene. Ved at bruge vippestangen kan parasoltaget vippes nemt og enkelt op til 54 grader på begge sider i 18 graders intervaller.

Se video

Lys

Kan fås med Osyrion LED-spots, som er genopladelig belysning, der kan installeres på parasollen. Takket være det varme lys kan de afslappende aftener udenfor, vare nogle timer længere.

Størrelser

Rund:

 • Ø300
 • Ø330

Firkantet:

 • 270 x 270
 • 300 x 240

Smukke og moderne farver

Stellet fås i naturanodiseret aluminiumsfarve eller med en moderne pulverlakeret antracit. Dugen fås i cirka 100 forskellige farver, hvor der kan vælges mellem materialeklasse 2, 4 og 5. Vi anbefaler, at man går efter en dug i materialeklasse 4 eller 5, som giver en UV-beskyttelse på op til 98%, og som også har markant længere levetid.

Modstandsdygtig i frisk og hård vind

Glatz Sombrano S+ kan håndtere friske og hårde vinde med vindhastigheder op mellem 8-13,8 meter i sekundet, afhængigt af modellen.

Husk en parasolfod når du køber ny parasol

For at parasollen står stabilt, er det vigtigt med en robust parasolfod eller et kraftigt beslag, således parasollen sikres bedst muligt. Parasolfodens vægt følger parasollens størrelse. Vælg her mellem:

 • Fast fod
 • Mobil fod
 • Rør til nedstøbning
 • Væghængt beslag
 • Montageplade

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?