Sidemarkise

Visa mer

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Sidemarkise

  Franchisen “Moogio” udspringer af “Tvååkersmarkisen”, der siden 1956 har arbejdet med produktion og salg af persienner og anden solafskærmning. Selve Moogio blev grundlagt i 2006 og er i dag Nordens førende franchisekæde inden for måltilpasset solafskærmning, herunder, gardiner, persienner, markiser, sidemarkise etc. Alle løsninger passer nemlig ikke ind i alle hjem og vi sætter en ære i at rådgive kunden, således du får den bedste løsning, der giver den bedste solafskærmning til netop dit hjem. Vi hjælper med opmåling og skræddersyr produktet til de vinduer, funktioner etc. som passer til dit hjem. Vi sælger i dag ikke kun til privatpersoner, men også hoteller, kontorer, skoler mv.

  Det er dejligt at opholde sig på en terrasse udenfor, men vejret kan også blive for ekstremt. Her kan en sidemarkise til terrassen være en løsning. En sidemarkise 4 meter, sidemarkise 5 meter eller med andre mål, kan både være læ for kraftig blæst og tage den værste sol og regn. Hvis vinden kan bremses, føles sommerdagen endnu lunere og en sidemarkise kan også skabe skygge, som familiens yngste kan føle tiltrængt. Samtidig kan en sidemarkise, hvis den er korrekt placeret, skærme for lysindfaldet og sænke temperaturen både på terrassen og indenfor.

  Sidemarkiser

  Kom ind og få et godt tilbud på en sidemarkise! Sidemarkiser kan gøre familien i stand til at nyde dagen på terrassen i længere tid. Afhængigt af funktion og behov kan en sidemarkise placeres på muren eller på en anden fæstning med en udtrækkelig skærm. Herved skabes der læ for vind og privatliv. Vi rådgiver og hjælper selvfølgelig gerne med både valg og montering af din sidemarkise.

  Sammenrullelig sidemarkise

  En sammenrullelig sidemarkise monteres på muren, enten i en søjle, der støbes i jorden, eller på en parasolfod, der kan flyttes efter behov. Sidemarkiser til altan og sidemarkise til terrasse fungerer som et lodret rullegardin i kassette, der kan trækkes ud fra væggen efter behov. Sidemarkisen fås i forskellige farver. f.eks. sidemarkise sort, men kan indfarves i alle RAL-farver (RAL er et farvesystem, der er meget brugt i malerbranchen).

  Lodret markise

  Leder du efter en billig sidemarkise? Vi har flere forskellige sidemarkiser, med forskellige mål, f.eks. sidemarkise 120 cm, sidemarkise 40 cm eller andre mål. Stort set alle mål er mulige med enten single eller koblet løsninger. En lodret markise monteres, så den trækkes ud fra kassetten efter behov. Vi hjælper gerne med vurdering af monteringen og selve monteringen af din sidemarkise og markise.

  Sidemarkise altan

  Flere af vores markiser til terrasser kan også bruges som sidemarkise til altan. Kontakt os for at høre om de forskellige muligheder inden for alle størrelser fx sidemarkise 180 cm som er populær, korrekt montering, materiale, model (om det skal være fritstående markise, vindues-, sidemarkise mv.). Vores forskellige markiser kan fås i forskellige farver, de fleste markiser styres med fjernbetjening, men kan også vælges manuelt. Sidemarkiser er altid manuel betjening. Uanset hvordan dit hjem er indrettet, har vi en eller flere løsninger til dig, så kom endelig forbi!