Energismarte rullegardiner

Solfilmsrullegardiner

Et solfilmsrullegardin/EnergyBlinds er markedets mest effektive indvendige solafskærmning. Solfilmgardinet sender over 80 % af solvarmen tilbage ud gennem vinduet, hvilket svarer til samme virkningsgrad som udvendig solafskærmning, på trods af at man kan se virkelig tydeligt gennem gardinet. Solfilmsrullegardinet består af et solafskærmningsfilm, som er lamineret sammen med et højreflekterende film. Når solens stråler passere ind gennem vinduet og rammer den stærkt reflekterende solfilm, så skydes stråler tilbage ud gennem vinduet igen. Der er fire forskellige film at vælge imellem.

Solfilmsrullegardiner passer til flere vinduestyper og ovenlysvinduer. Gardinet sidder i en lukket kassette med sidelister i hvid eller aluminium.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder
 • Mere information

  Solfilmsrullegardiner/ EnergyBlinds fås i fire forskellige filmtyper:

  • Hvid solfilm giver et lysindfald på omkring 1 %. Denne variant anbefales til miljøer med ønske om et “luftigt” mørklægningsalternativ.
  • Sort solfilm med 0 % lysindfald giver får du total mørklægning. Denne type af mørklægningsgardin anbefales til miljøer, som kræver 100 % mørklægning.
  • Blå15 solfilm anbefales i langt de fleste tilfælde. Den har en mørk film med en blågrå nuance og giver et lysindfald på 15 %.
  • Blå40 solfilm er en lysere film med en blågrå nuance og 40 % lydindfald gives. Denne anbefales til miljøer med lavere krav til energisparring, da et denne giver et større lysindfald.

  Maxbredde: Blå15: 1840 mm, øvrige solfilm: 1550 mm. Flere solfilmsgardiner kan tilsluttes, hvis vinduesbredden er over 1550 mm.

  Maxhøjde: 3500 mm for et gardin i ét stykke.

 • Teknisk information / Betjening

  Solfilmsrullegardinet betjenes manuelt med en stilfuld stålkuglekæde. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så fortæller vi dig mere!

 • Opmåling / Montering

  For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen.

  Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

  1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
  2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
  3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
  4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

  Tænk også på dette!

  • Er dine vinduesrammer lige?
  • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
  • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

  Montering af EnergyBlinds sker afhængig af vinduets vinduesrammens udformning. Aluminiumskassetten bæres af styreskinnerne som fæstnes til karmen eller alternativt direkte på glasset. EnergyBlinds kan også fås med en bundmonteret kassette som muliggør øget dagslysindtag ved blot at blotlægge den øverste del af vinduet. BEMÆRK! Må IKKE monteres i ruder med tonede ruder.

 • Pris / Levering

  Alle solfilmsgardiner fra Moogio er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor varierer afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af gardiner.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskræmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden