20% rabat på markiser!

Bestil din markise senest 15/4 og du får 20% rabat*. Du vælger fra hele sortimentet og vi hjælper dig med tips, råd og inspiration. Så skynd dig at booke et gratis besøg hjemme hos dig, eller besøg os i butikken. Velkommen!

*Tilbuddet gælder t.o.m. 15/4 2024. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Rabatten gælder ikke ved montage.

Holdbar kvalitet i alle detaljer

Vores markiser besidder højeste kvalitet i alle dele, lige fra markisestof og arme til motorisering og ekstraudstyr. Det betyder, at din markise bevarer både sit udseende og funktion i mange, mange år.

Fordi alle hjem er unikke

Hos Moogio finder du ikke standardløsninger. For os er det vigtigt, at du får en markise, hvor både mål og materialer er perfekt tilpasset netop din bolig. Og ikke mindst at den er professionelt og præcist monteret.

Terrassemarkiser

En terrassemarkise er den perfekte solafskærmning til en hyggelig og behagelig terrasse. Det giver en effektiv beskyttelse mod både sol og fugt, hvilket gør, at du kan nyde din terrasse oftere og længere ud på sæsonen.

Se vores terrassemarkiser

Screenmarkiser

Stilfulde screenmarkiser indrammer dit vindue og giver en effektiv solafskærmning. De holder varmen ude, udjævner indeklimaet og beskytter dine møbler mod at falme i solen.

Se vores screenmarkiser

Pergolamarkiser

Pergolamarkiser er nogle af vores mest populære produkter. Og det er ikke så mærkeligt; de er et funktionelt, fleksibelt og stilrent alternativ til en fast udestue. Når du ikke har brug for den, skal du blot rulle det ind med et tryk på en knap!

Lær mere om vores pergolamarkiser

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?