Er din arbejdsplads sol-og klimasikret?

Visa mer

 • Book rådgivningsbesøg

  Vi har programmer til energiberegninger, de rigtige produkter til at sænke udgifterne til nedkøling væsentligt, vi deler gerne ud af vores viden, tag blot kontakt og få et uforpligtende besøg af en af vore konsulenter.

 • Hotel og restaurant

  Invester i en lønsom udeservering. Er du interesseret i at have plads til flere gæster og samtidig tilbyde en skøn atmosfære?
  Vil du gerne at dine gæster skal kunne blive siddende og nyde deres mad selvom det pludselig begynder at regne? Eller hvis
  solen steger? Moogio skræddersyr smarte solafskærmningsløsninger til restauranter og hoteller. Vi tager hensyn til dine behov og
  ønsker for at opnå en optimal og lønsom løsning.
  Moogio produkter: Vælg mellem produkter som parasoller, solsejl
  og forskellige typer af restaurantsmarkiser. Vore markiser produceres i Tyskland og er af højeste kvalitet. Alle markiseløsninger kan leveres med vandafvisende dug og smart automatik.
  Integreret belysning og varmere for at opnå den bedste komfort.
  Tænk på at planlægge din udeservering i god tid. I processen indgår rådgivning, måltagning, skitser, produktion samt montering. Det tager normalt 2 til 4 måneder inden din udeservering kan indvies.

 • Kontor og lokaler

  Specialister omkring vinduet. Sol, varme, lys, kulde. Uanset hvordan vejret er, så har vi den nødvendige kompetence og de perfekte produkter til at håndtere situationen.
  Hos Moogio har vi fokus rettet mod at sikre et optimalt indeklima. Populært sagt, så laver vi ikke andet.
  Vi er derfor en både seriøs og naturlig sparringspartner for skoler, sygehuse, institutioner, erhvervslivet – og i øvrigt alle andre, der har behov for at arbejde og opholde sig i rum med en behagelig temperatur.
  Vore konsulenter ved det meste og kan hjælpe med både valg af persienner, gardiner eller markiser, måltagning og projektering. Og vore montører er erfarne, professionelle og derfor effektive.
  Moogio rummer således en helt unik erfaring, der gør os konkurrencedygtige på højt plan.

 • Virksomheder

  Hos Moogio forhandler vi alt indenfor solafskærming samt
  tilbehør. Elektrisk betjente eller manuelle. Vi forhandler en række af de mest kendte mærkevarer, lige som vi har næsten alle produkter med vores eget navn i en super kvalitet, som vi naturligvis selv står inde for.
  Blandt vores nye, populære produkter er SafeCoat Energigardiner
  – indvendige rullegardiner der er lige så effektive som udvendige.
  Moogio har eneforhandling af SafeCoat Energigardiner i Skandinavien.

Skræddersyet kvalitetsgardiner til din virksomhed

Skræddersyet kvalitet til dine vinduer.
Moogio har mere end 60 års erfaring i at skræddersy solafskærmning til din bolig, så det altid passer perfekt til dit vindue.
I Moogios store kollektion kan du vælge mellem unikke designs, klassiske mønstre og spændende strukturer, der passer til din personlige stil og indretning. Du kan ofte også vælge samme dessin til forskellige typer gardiner, så du kan skabe en elegant helhed i et rum med forskellige vinduesformer.
Vi forhandler flere produkter fra de mest kendte leverandører af solafskærmning, hvilket gør os meget brede i vort produktsortiment.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.