4 oktober 2021

København får Europas første døgnåbne gardinforretning

Forbrugerne vil gerne handle døgnet rundt, og solafskærmning til stuen behøver ikke at blive valgt i dagslys. Derfor har gardinkæden Moogio netop åbnet Europas første døgnåbne gardinforretning på Lyngbyvej i København.

Gardiner i genbrugsstof er efterspurgte i København. Det samme er afskærmning for solen eller gardiner, der sikrer, at familien kan være fri for nysgerrige blikke, når der bliver slappet af i stuen om aftenen. Det mærker gardinvirksomheden Moogio, som har butikker og fagkonsulenter i 17 byer landet over.

Danskerne investerer gerne i boligen, og Covid 19 har forstærket interessen for at indrette sig hyggeligt.

”Vi mærker, at mange ønsker sig nye gardiner og efterspørger inspiration. Derfor har vi netop åbnet dørene til Europas første døgnåbne showroom med gardiner i København. I showroomet på Lyngbyvej 89 kan kunderne i fred og ro – døgnet rundt – gå rundt og kigge og mærke på gardiner og markiser,” fortæller Bo Pihl, CEO ved Moogio.

En anderledes gardinforretning

Den anderledes gardinforretning på Lyngbyvej fungerer på den måde, at forbrugerne kan booke tid i showroomet online, fx til søndag eftermiddag eller onsdag aften. Ved hjælp af en QR-kode kan kunderne komme ind i forretningen. Her kan de vælge selv at gå rundt og kigge på gardinløsninger i det ubemandede showroom. Eller de kan have en fagkonsulent med online, som kan svare på alle spørgsmål og komme med gode ideer til materialer og indretning. Endelig kan en forbruger vælge at kombinere besøget i showroomet med et besøg derhjemme af en fagkonsulent.

”Forbrugerne er vant til at blive inspireret døgnet rundt, når de køber ind online. Vi vil være lige så tilgængelige rent fysisk. Derfor kan vi sagtens komme til at se flere døgnåbne showrooms i fremtiden. Her kombinerer vi det bedste fra den digitale verden med den personlige oplevelse ved at kunne se og røre ved gardiner og markiser. Og det kan ske præcis på det tidspunkt, som passer den enkelte bedst,” siger Bo Pihl.

Travlhed på gardinfronten betyder, at Moogio ikke stopper ved den nye butikstype. Virksomheden ønsker også at udvide med flere gardinforhandler landet over.

Se mere på Moogios hjemmeside: www.moogio.dk
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Bo Pihl, CEO hos Moogio: tlf.: 51 50 17 30.