31 oktober 2023

Henrik Søndergaard bliver ny CEO i Moogio

Moogio, Skandinaviens førende butikskæde inden for måltilpasset solafskærmning, meddeler i dag, at Henrik Søndergaard er udnævnt som virksomhedens nye administrerende direktør. Henrik tiltræder sin nye stilling den 13. november 2023 og efterfølger Johan Palmér, der har ledet virksomheden med succes som administrerende direktør i de sidste 8 år.

Baggrund inden for detailhandel og e-handel

Henrik Søndergaard kommer senest fra ledende stillinger i virksomheder som Netto/Salling Group og Outnorth. Med sine mange års erfaring inden for både detailhandel og e-handel er han godt forberedt til at tage Moogio til næste niveau.

”Moogio er en utrolig spændende virksomhed med et stærkt brand og stor ekspertise inden for solafskærmning. Det engagement, jeg ved, der er hos franchisetagerne og medarbejderne, er imponerende, og jeg ser frem til at arbejde med dette drevne og vidende team fremover. Jeg takker bestyrelsen og ejerne for tilliden.”

Henrik Søndergaard

”Det har været en fantastisk rejse at lede Moogio i næsten 8 år. Jeg er overbevist om, at Henrik med sin baggrund og erfaring er den rette til at tage Moogio til næste niveau i virksomhedens udvikling.”

Johan Palmér

Om Moogio

Moogio har arbejdet med solafskærmning i over 60 år. Virksomheden er i dag Skandinaviens førende franchisekæde inden for måltilpasset solafskærmning og vinduesdekoration og er repræsenteret 34 steder i Danmark og Sverige.

For kontakt og mere information:

Christian Sonestam
Country Manager Sverige

christian.sonestam@moogio.se
+46 (0)31 315 07 09