Restaurantmarkiser: markiser til udeservering, caféer, hotel og restaurant

Til dig som driver restaurant, ved du hvor vigtigt det er med udeservering for både dig og dine gæster. Til din udeservering er restaurant-markisen en vigtig ingrediens. Hos Moogio elsker vi restauranter og drives af at finde en flot og lønsom løsning til alle kunder. Her inspirerer vi med forskellige løsninger, billeder og inspiration. Forhåbentlig giver det dig gode ideer og hjælper dig med at finde en restaurant-markise, som giver dine gæster en bekvem og dejlig oplevelse, beskyttet mod både sol, regn, vind og dug.

Bestil dine gæsters ønsker på mål

Blandt vores kunder findes restaurantkæder, hoteller, butikker og enkeltstående restauranter og caféer. Fra Sønderborg i syd, til Skagen i nord. Vores lange erfaring gør at vi kan tilbyde attraktive, professionelle løsninger til alle typer af udeservering.

Vores markiser og solafskærmning er ikke bare på mål. Du får både dug og stel i præcis den farve du ønsker, så din udeservering bliver præcis som du vil have den. Med eller uden påtrykte logoer. Vi står for alt måltagning, montering og valg af produkt.

cafe parasol Parasoller fra Glatz

Vort mål: en lønsom udeservering

Med rigtig solafskærmning kan du øge din udeservering og tage imod flere gæster. Gæster som er glade og tilfredse, uanset vejret. Hos os finder du et sortiment af professionelle restaurant-markiser og andre løsninger, til alle typer af udeservering.

Vi tager altid udgangspunkt i dine forudsætninger og ønsker, for at finde den rette løsning for både dig og dine gæster. Tit kombinerer vi produkter som parasoller, solsejl og forskellige typer af terrasse- og restaurant-markiser. Vi tilbyder også indvendig solafskærmning og gardiner, for at skabe en god helhedsoplevelse for dine gæster.

Kontakt din nærmeste butik

Skræddersyet, stilfuldt og omkostningseffektivt

Vi tager altid udgangspunkt i dine forhold og ønsker at producere den perfekte solbeskyttelse til både dig og dine gæster. Vi kombinerer ofte produkter som parasoller, solsejl og forskellige typer af terrasse- og restaurantmarkiser. Vores sortiment indeholder alt hvad du behøver for at skabe en stilfuld, holdbar løsning med høj kvalitet og finish. Vi monterer naturligvis også solafskærmningen på professionel vis. Vi tilbyder også indvendig solafskærmning og gardiner, når du vil skabe en sammenhængende helhedsoplevelse for dine gæster.

Flyt grænsen mellem ude og inde

Vi arbejde med alt fra butikker til hoteller, restauranter og caféer. Fælles for dem alle er at vi hjælper hver eneste kunde med at skabe ens egen unika, attraktive udeservering og mødeplads, som binder både ude og inde sammen. På de varmeste måneder er markiser sammen med den øvrige indretning på udeserveringen en vigtig kunde magnet. Det bliver dit ansigt udadtil. Sammen med belysning, varmere og hynder skaber markiser og parasoller den let tilgængelige åbne atmosfære. Både om dagen og om aftnen.

PergolamarkisE

Flexibilitet med restaurant-markisen Markilux Syncra

Skab et fleksibelt og flot udemiljø med en Markilux Syncra. Denne løsning passer perfekt til både små og store udeserveringer, eftersom man kan seriekoble flere enheder, når man skal dække store arealer. Syncra er meget stabilt og et system kan dække op til 56 kvadratmeter. Tilbehør som varmere, sidemarkiser og flere typer af belysning kan integreres for ultimativ komfort.

Markilux Syncra

Vandafvisende restaurant-markise, uden fæstning i facaden

Markiser til restauranter har præcis som andre markiser flere formål. Et af dem er at skærme mod regn. Syncra-markiser kan derfor, præcis som alle andre restaurant-markiser, fås med vandafvisende markisestof som giver dig et rigtigt uderum. En anden fordel ved Markilux Syncra er at den ikke kræver en facade, men kan monteres helt frit. Markisen stilles direkte på, eller støbes i jorden. Det er helt enkelt en rigtig flot og fleksibel løsning, som giver din udeservering den der ekstra følelse af kvalitet og omtanke.

Markilux 8000

Nem at bygge på, holdbar og stilren; en perfekt markise til restauranter.

Til udeserveringer, som kræver et stor tag har Markilux 8000 mange fordele. Den er ekstremt robust og vindstabil, eftersom dugen kører i faste sidestyr. Markisen kan dække store områder og flere kan sammenkobles. Billedet nedenfor viser 6 sammenkoblede enheder og dækker et område på 180 kvadratmeter. Restauranten på billedet har på den måde fået 100 ekstra siddepladser og en udendørs bar.

Markilux 8000

Skab stemning med varme og belysning

Yderligere kan Markilux 8000 integreres med blandt andet varme og belysning, som skaber en hyggelig stemning og får dine gæster til at blive længere, selv på kølige sommeraftner. Vi kan også hjælpe med yderligere afskærmninger rundt om dit udemiljø, hvis der er behov for dette.

Markilux 8000
parasoller cafe
markise overdækning
stor parsol

Vælg blandt vores store udbud af restaurantmarkiser

Hos os finder du mange målbestilte produkter som parasoller, solsejl og forskellige typer af restaurant-markiser. Vores markiser produceres i Tyskland og Sverige og er af højeste kvalitet. Alle markiseløsninger kan leveres med vandafvisende stof og med selvstyrende automatik. Der kan også integreres varmere og belysning for endnu højere komfort.

Vi hjælper til!

Med vores erfaringer med solafskærmning og din kundskab indenfor hotel- og restaurantbranchen, finder vi sammen den løsning som giver dine gæster den bedste oplevelse. Vi hjælper med rådgivning, måltagning, tegning og montage.

Hvis du har brug for råd, tips eller vil have et tilbud på en løsning er du altid varmt velkommen til at kontakte os. Vi starter altid med et gratis besøg ude hos dig. Du booker et besøg ved at klikke her. Du kan også kontakte den nærmeste Moogio-butik på mail eller telefon, eller komme forbi i butikken! Efter vort møde kan vi komme med et tilbud og en tidsplan for udførelsen. Varmt velkommen til Moogio – professionelle solafskærmninger til hotel- og restaurantbranchen.

Book et møde her
parasol montering