Gør det selv

Vi hjælper dig gerne med både opmåling og montering

Men hvis du er handy og vil gøre det selv, er her nogle tips med på vejen. Har du brug for mere information, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din nærmeste Moogio butik. Husk dog, at hvis du som kunde selv foretager opmåling, så er du også ansvarlig for eventuelle fejl, der måtte opstå. Derfor anbefaler vi, at du lader os stå for opmålingen og også monteringen.

Sådan angiver du mål

Ved angivelse af mål skal du huske, at de altid skal angives som bredde gange højde. De mål vi leder efter er produktets samlede mål og ikke målene på dine vinduer. Det er også vigtigt, at du måler meget omhyggeligt. Vores produkter er fremstillet med millimeter præcision, hvilket betyder, at det er vigtigt med præcise mål, så dine produkter er helt rigtige. Mål gerne med et stålmålebånd og undgå en lineal, da det er svært at få en præcis måling. Mål også to gange; først måler du én gang og skriver dine mål ned, så skal du lave målingen om for at tjekke målene og undgå fejl.

Ting at overveje, når du installerer nicher

Mål for nichemontering, det vil sige når produktet sidder inde i nichen, er især vigtigt, fordi bredden ofte er forskellig i toppen i forhold til længere nede. Derfor anbefaler vi at tage mindst tre forskellige breddemål. Start fra det mindste mål, når du bestiller produktet. Tag også højde for håndtag, hvordan vinduet åbner, og hvordan du har tænkt dig at bruge produktet. Alle mål du indtaster skal være totalmål, altså produktets færdige mål.

Hvis du ønsker at montere inde i nichen, skal du reducere produktets samlede bredde lidt, så det kan passe ind i bredden og højden. Et passende fradrag er 10 mm på bredden af ​​de fleste produkter. Der foretages ikke fradrag for højden af ​​persienner og plisségardiner. For persienner og panelgardiner foreslår vi et højdefradrag på 2 cm. For rullegardiner er et passende breddetillæg 5 mm og tillæg 10 cm til højden.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?